spacer
 
Srbija  English  Shqiperi  Crna Gora 
Uloguj se Registracija


Domino je vode
ći svetski proizvođač sistema za beskontakno obeležavanje.  Široka paleta inkjet i laserskih rešenja prvi su izbor kompanija kao što su Tetrapak, Krones i Heidelberg.

http://www.domino-printing.com


IPD ogranak kompanije TOSHIBA nudi termotransfer štampače vrhunskog kvaliteta i performansi, za barkodiranje, etiketiranje i programiranje RFID čipova, kao i njihovu aplikaciju.  Rangirana među prvih 10 kompanija u svetu, TOSHIBA ima pravo rešenje za sve AUTO-ID zahteve.

http://www.toshibatec-eu.com

 

Collamat proizvodi sisteme za etiketiranje od 1958. sa posebnim akcentom na jednostavnost, lako upravljanje i već legendarnu Collamat pouzdanost.  Paleta proizvoda uključuje nezavisne, kao i modularne sisteme, koji se lako integrišu u postojeće proizvodne procese.

http://www.collamat.ch


Od 1998. godine, FT System se izborio za vodeću poziciju u razvoju i izradi kompletnog spektra sistema za sve aspekte kontrole na sporim i brzim linijama za flaširanje, bilo da se radi o standardnim, ili uređajima dizajniranim prema potrebama proizvodnog procesa kupca.

http://www.ftsystem.it


Sa više od pola veka iskustva u izradi sistema za automatsku proveru kvaliteta prema potrebama kupca, Lock Inspection Systems postavlja nove standarde u tehnologijama detekcije metala i merenja težine.

 

http://www.lockinspection.com


Wiedenbach Apparatebau GmbH je vodeći proizvođač inkjet štampača za specijalne namene.  Namenska rešenja za obeležavanje ekstrudiranih proizvoda, kablovsku, čeličnu, automobilsku i elektronsku industriju.

http://www.wiedenbach.com

 

Telesis je vodeći proizvođač opreme za trajno obeležavanje metala.  Paleta matričnih i laserskih rešenja idealan je izbor za standardne, ali i specijalno krojene primene širom sveta.

http://www.telesis.com

 

Najveći proizvođač thermal-transfer ribona neprestano unapređuje svoje proizvode i nudi potrošni materijal vrhunskog kvaliteta.

 

http://www.armor.fr/en/categories/thermal-transfer/leftmenu/the-products/%3E-range-presentation.html

 

Elmed proizvodi samolepljive etikete u rolni po vrlo konkurentnim cenama.  U ponudi je veliki izbor različitih formata, materijala i lepkova.  U mogućnosti smo da izradimo etikete prema zahtevu kupca u vrlo kratkom roku.

 

http://www.elmedint.com

 

Reiner je Nemački proizvođač inovativnih rešenja za ručno obeležavanje proizvoda

 

http://www.reiner.de

Motorola Solutions je vodeći proizvođač rešenja i opreme za mobilnu akviziciju podataka.

http://www.motorolasolutions.com
Elmed d.o.o. 21235 Temerin, SRB, JNA 166, Tel./fax: +381 21 84 47 67, 84 47 87, 84 47 97
© 2005 ELMED D.O.O. , All rights reserved.