CAB

Robustna konstrukcija i visoka pouzdanost u najzatevnijim uslovima

CAB je jedan od globalnih lidera u proizvodnji štampača etiketa visokih performansi, pouzdanosti i kvaliteta. Mašine iz njihovog proizvodnog programa su namenjene kako malim tako i industrijskim korisnicima, transportnim i logističkim centrima... Glavna karakteristika CAB štampača je robustna konstrukcija i visoka pouzdanost čak i u najzahtevnijim uslovima eksploatacije. Velike integracijske mogućnosti su rezultovale širokom rasprostranjenošću CAB štampača etiketa u celom svetu.

CAB

MACH1/MACH2

Idealan za male i srednje tiraže štampe. Mogućnost thermal transfer i direct thermal štampe. MACH1 sa LCD displejem i kontrolnim opcijama dok je MACH2 sa LCD displejem u boji i navigacionim pad-om. Rezolucija štampe od 200 i 300 dpi za oba tipa štampača. Širina štampe do 119 mm. Konstrukcija od čvrste plastike sa duplim zidom za štampu u svim radnim okruženjima.

Kao takav polje primene pronalazi u:

  • Kancelarijama - štampa nalepnica sa obaveštenjima i upozorenjima, inventarne nalepnice,
  • Proizvodnji - nalepnice za gotove proizvode, transportna pakovanja, sertifikacione i test nalepnice,
  • Zdravstvu - banke krvi, nalepnice za prijem pacijenata,
  • Trgovini - nalepnice za deklaracije, nalepnice sa cenama,
  • Skladištima - nalepnice za oznake lokacija, označavanje polica,
  • Transportu/logistici - nalepnice sa adresama i brojem pošiljke, nalepnice za prijem robe,
  • Ostalo - štampa ulaznica za sportske manifestacije, bioskope, pozorišta itd.

EOS4

Nova EOS serija dizajnirana kao kombinacija kvalitetne izrade i i funkcionalnosti uz tochscreen LCD displej za izuzetno jednostavno korišćenje.

SQUIX

Inovativna tehnologija ovog štampača obezbeđuje precizan otisak, jednostavno korišćenje, pouzdanu i brzu štampu. Kompaktan dizajn, izrađen u skladu sa najvišim standardima čini ovaj profesionalni štampač etiketa široko rasprostanjenim u industrijskim aplikacijama. Dizajniran sa fokusom na jednostavno korišćenje i visoku pouzdanost. Izrađen od delova visokog kvaliteta, sa velikim brojem perifernih i softverskih opcija omogućava veliki broj specifičnih rešenja za krajnjeg korisnika. Procesor velike brzine omogućava efikasnu i brzu obradu podataka i obezbeđuje brzu štampu etiketa.
Možda ste zainteresovani za sledeće proizvode?