03. jul 2020.

Elmed pooštrava mere zaštite unutar i van prostorija kompanije

Prateći dešavanja vezana za novonastalu situaciju COVID – 19, ELMED je pooštrio mere zaštite unutar i van prostorija kompanije.
Kako su nam zdravlje i sigurnost naših zaposlenih i kupaca na prvom mestu, situaciju shvatamo ozbiljno i zato menjamo i donosimo nove odluke i mere.

Neke od ovih mera uključuju:
• Upotreba maske je obavezna sve vreme (i na radnom mestu). U postupku smo nabavke vizira gde će postojati mogućnost korišćenja vizira ili maske
• Uvođenje individualne izjave o simptomima korona virusa, koju svaki zaposleni svakodnevno potpisuje prilikom dolaska na posao
• Obavezno održavanje lične higijene, korišćenje dezinfekcionih sredstava i merenje temperature pri dolasku na posao
• Korišćenje dezinfekcionih otirača na ulazu
• Svaka komunikacija treba da bude na razdaljini od minimum 2m, uz obavezno korišćenje maske
• Obavezna dezinfekcija mašina i alata na početku i na kraju radnog vremena
• Regulisanje uočenih zdravstvenih tegoba kod radnika podrazumeva obaveštavanje nadređenog o zdravstvenom stanju zaposlenog koji je u pitanju, uz obavezno javljanje lekaru u najkraćem mogućem roku. Na posao se ne dolazi sa povišenom temperaturom ili zdravstvenim problemima koji se mogu povezati sa prehladom, gripom ili virozom.

Uzimajući u obzir da je situacija dinamična i da se menja iz dana u dan, nastavićemo da preispitujemo i ažuriramo naše odluke i mere prema potrebi.
Fokusirani smo na održavanje kontinuiteta pružanja usluga servisa i potrošnog materijala.

Vaše narudžbine možete redovno obaviti kod kolega iz prodaje pozivom na telefon: +381 21 84 47 67 ili poslati email: porudzbina@elmedint.com.

Tehnička podrška kompanije ELMED funkcioniše neometano. Naš tim servisera je spreman da uz strogo poštovanje mera zaštite posete vašu kompaniju i reše nastali problem.

Za sva dodatna pitanja koristite sledeće kontakt informacije:
Call centar : 062 435 787 (HELP US)
Kontakt email: office@elmedint.com
Aftersales: 063 591 612

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti