08. sep 2020.

Elmed proslavlja 30 godina

Naša priča počinje pre tačno 30 godina, davne 1990. godine kada je Srbija bila na posebnom testu izdržljivosti. U trenucima velikih poslovnih izazova, započeli smo poslovanje kao mala firma koja je imala desetak zaposlenih, a taj broj se povećavao iz godine u godinu.

Uspešno poslovanje, konstantno unapređenje kvaliteta proizvoda i poslovnih procesa, širenje asortimana i uvođenje novih artikala na tržište, kao i inovativan i moderan dizajn proizvoda čine Elmed prepoznatljivim na tržištu.

Predanost i zalaganje direktora Ivana Crnojevića, uz podršku osnivača, udruženi sa dobrom idejom, snažnom željom i vizijom za budućnost, doprineli su ostvarenju sna o razvoju kompanije sa sopstvenim brendom koji će postati lider na tržištu u oblasti obeležavanja i sledljivosti proizvoda.

Tri decenije postojanja  zasnovanog na velikim i izazovnim projektima je donelo nemerljivo iskustvo u oblasti proizvodnje, prepoznatljivost u sektoru prehrambene, farmaceutske industrije i industrije pića, kao i poverenje krajnjih korisnika u proizvode.

Misija i vizija kompanije Elmed ogledaju se u brižnom planiranju i strateškom upravljanju poslovanjem koji doprinose rešenjima usmerenim na potrebe naših klijenata.

Povodom tridesetogodišnjice poslovanja, kompanija je organizovala dugoočekivanu proslavu koja je odlagana usled situacije prouzrokovane COVID - 19. Iz tog razloga, proslavi su prisustvovali samo zaposleni kompanije.

Uz prigodne poklone zaposlenima sa 10 i 15 godina uspešne karijere u kompaniji , direktor se zahvalio svim kolegama na dosadašnjem zalaganju i poželeo nastavak saradnje i postizanje još boljih rezultata.

Zahvalni smo partnerima, klijentima i saradnicima od kojih su neki sa nama od samog početka. Uspešnost u poslovanju ogleda se u uzajamnom poverenju, poštovanju, trudu i obostranom zalaganju. Uspeh je održati kontinuitet i stalni napredak u poslovanju 30 godina. Mi smo to ostvarili i nastavljamo dalje.

Elmed - možemo više!

 

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti