11. avg 2020.

Pojačana fleksibilnost Dot Peen sistema za obeležavanje robotskom rukom

TMP6100 PINSTAMP® Dot Peen sistem za obeležavanje kompanije Telesis nudi jednu od najvećih površina za obeležavanje u industriji. Povećanjem polja sa 6 inča na 12 inča, ovaj sistem za obeležavanje može kreirati velike, impresivne ispise. Ne samo da ispisuje tekstualne nizove i kodove, već može kreirati i vrlo detaljnu grafiku. Zbog dizajna, sistem za obeležavanje se lako može kretati oko predmeta kako bi ga označio na mestima koja nisu lako dostupna. Auto-Z osovina daje ovom sistemu neverovatnu fleksibilnost za obeležavanje čak i najvećih delova.

Sistem za obeležavanje TMP6100 je najbolji izbor za obeležavanje delova u vazduhoplovnoj industriji. Pomoću 3 različite opcije kontrolera, TMP6100 se može koristiti od jednostavnog teksta do naprednije opcije ŠVTD (šta-vidite-to-dobijete) pomoću touch screen TMC520 ili računara instaliranog sa Telesis dizajniranim Softver Merlin® III. Pomoću vizuelnih opcija, operater može jednostavno stvoriti oznaku na ekranu i štampati. Na ekranu vidite tačan prikaz znaka i dela koji je toliko detaljan da prikazuje svaku tačku koju će postaviti glava za označavanje.

Zamislite logotip koji je gotovo veličine stranice običnog papira, kompletne odlomke teksta ili čak dijagram kutije sa osiguračima. Svi oni mogu biti dizajnirani, kreirani i štampani pomoću TMP6100. Pored toga što ima džinovski prozor za obeležavanje, TMP6100 je takođe veoma tačan sistem za obeležavanje. Reprodukcije logotipa štampaju tačno onako kako su dizajnirane sa tačkama gustoće od 200 dpi, što stvara prilagođeni i sjajni izgled. Sistem za obeležavanje takođe omogućava savršeno tačno postavljanje 2D matrix kodova.

Veliki prozor i tačnost nisu jedine karakteristike ove mašine. Sistem za obeležavanje takođe može koristiti rotacijski uređaj da ugravira tragove duž obima velikih ili malih cevi. Uređaj omogućava operateru da stavi 12 cm teksta oko predmeta. Kao i kod svih Telesis pneumatskih sistema za obeležavanje, TMP6100 koristi vlastitu tehnologiju plutajuće igle, pružajući mu mogućnost preciznog označavanja na nepravilnim i promenljivim površinama i uglovima. Sistem za obeležavanje ima mogućnost upotrebe različitih tipova igli koji odgovaraju većini aplikacija. TMP6100 sa novim tipom kontrolera TMC520 je potpuno integrisani sistem za najzahtevnije aplikacije.

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti