O nama

O nama

Od osnivanja 1990. godine aktivnosti kompanije ELMED su koncentrisane na isporučivanje integrisanih rešenja za kodiranje, etiketiranje i kontrolu proizvoda. Rad i razvoj našeg tima, koji broji preko 80 obučenih stručnjaka, zasnovan je na profesionalizmu i entuzijazmu u pristupu najnovijm tehnologijama u oblasti industrijskog obeležavanja.

Kao generalni zastupnik i ovlašćeni serviser široke palete svetski afirmisanih brendova u oblasti industrijskog obeležavanja i kontrole u mogućnosti smo da na adekvatan način odgovorimo na zahteve kupca.

Uviđajući da kvalitetno rešenje kupcu može obezbediti samo dobro organizovana i razvijena kompanija, ELMED je kao prioritet u svom poslovanju postavio formiranje razvojnog tima, prodajne i postpodajne podrške, tehničke službe i proizvodnje.

Imajući u vidu kvalitet usluge i prateći tržišne trendove, ELMED je pored postojeće delatnosti pokrenuo proizvodnju samolepljivih etiketa u blanko i kolor varijanti, kao i proizvodnju transportnih sistema, nosača i stalaka i na taj način zaokružio svoju ponudu.

Konstantnim napretkom, razvojem i višegodišnjim iskustvom ELMED je danas neosporni lider u oblasti industrijskog obeležavanja u Srbiji i regionu.