Понуда на нов бренд – “GERNEP”

Понуда на нов бренд – “GERNEP”

ЕЛМЕД ја прошири својата понуда како застапник за германската компанија GERNEP која што е светски лидер во производство на системи за етикетирање. GERNEP има повеќе децениско искуство во консалтинг, проектирање, изградба на етикетирки за корисници во различни сектори меѓу кои: производство на пијалаци, прехранбена индустрија, хемиска индустрија и козметичка индустрија.