Домино ви го претставува новото решение за дигитално печатење

Домино ви го претставува новото решение за дигитално печатење

На предходно оддржаниот саем Друпа 2016 во Германија, Домино го искористи својот К600i монохромски печатар за демонстрација на новото решение за дигитално печатење на целата површина на Б2 формат.

Овај производ претставува уникатно решение како резултат на соработката со компанијата Гермисер, со што се овозможува решение за манипулација на системите со високи перформанси. Домино K600i прествува модуларен систем кој е достапен запечатење на 7 различни формати, во две брзини, со УВ или боја на водена база. Форматите во широк тежински спектар овозможуваат користење на широк спектар на апликации како што се акцизни маркици, карти, игри на среќа, примена во фармација и други индустрии. Со ова решение се овозможува во потполност персанализирано печатење на променливи и сигурносни податоци при брзини од 120 метри/мин.

На овој начин Домино ги прикажа вредностите на сопствените решенија кој се насочени  кон задоволување на потребите на крајните корисници. Со преку 200 единици на K600i инсталирани низ светот, ова верзија овозможува најефикасно печатење врз Б2 формат.

Погледнете го производот