Етикетирање

ЕЛМЕД  е застапник на светски познати брендови од областа на етикетирање на производи.

Благодарение на нашето долгогодишно искуство, како и производствените капацитети, ЕЛМЕД е во можност да ви обезбеди широк спектар на квалитетни производи  кои преставуваат сигурни решенија за етикетирање. Решенијата можат да бидат од наједноставните самостојни системи за етикетирање па се до комплексни решенија составени од повеќе апликации.