Кодирање и маркирање

Елмед е ексклузивен застапник на водечките светски брендови во областа на индустриското кодирање и маркирање. Со своето долгогодишно искуство и стекнати искуства и познавања сме во можност да ви обезбедиме широк спектар на решенија во склад со вашите потреби.