Производство на самолепливи етикети

 Да се заокружи својата понуда во областа на индустриското обележување ЕЛМЕД започна со сопствено производство на самолепливи етикети. Благодарение на долгогодишното искуство и производните капацитети во можност сме да ви понудиме широк спектар на решенија во склад со Вашите потреби.