Naši partneri

 • Domino

  Domino je vodeći svetski proizvođač opreme za obeležavanje koju odlikuje visok kvalitet koda, fleksibilnost i pouzdanost. Kroz višegodišnje iskustvo i razvoj, Domino bogati portfolio čine: kontinualni ink jet štampači, termal ink jet štampači, laseri, folijski štampači, P&A sistemi, Piezo DOD štampači i Valve jet štampači velikih karaktera. Svoju ponudu Domino je upotpunio uređajima za digitalnu štampu za aplikacije varijabilne monohromatske štampe i za personalizovane full kolor aplikacije.                                                         

 • Herma

  Svako ko može razviti ideju do savršenstva od svojih početaka zavređuje malo poštovanja. To je razlog zašto je Herma priznat kao jedan od lidera izvan granica Evrope. Uz sveobuhvatan raspon znanja - od proizvodnje samolepljivih materijala pa sve do sistema za etiketiranje. Ova nemačka kompanija nudi profesionalna i pouzdana rešenja zahvaljujući sopstvenom razvoju i ljudskim resursima.                                                                                                                                                                                                                                                             

 • Loma Systems

  Bogato iskustvo od preko 40 godina, kompaniju Loma, svrstava u sam svetski vrh u dizajnu i proizvodnji metal detektora, protočnih vaga i X-ray sistema namenjenih prehrambenoj, farmaceutskoj i industriji pakovanja. Projektovani su da zadovolje najstrožije standarde vezane za bezbednost proizvoda identifikujući nedostatke proizvoda i eliminišući svaku moguću kontaminaciju. Loma uređaji su sinonim za sigurnu i pouzdanu opremu, koja osigurava bezbednost Vašeg proizvoda uz maksimalnu raspoloživost i nisku cenu ekspolatacije.

 • Sisma

  Italijanska kompanija Sisma predstavlja svetski poznatog proizvođača koji se bavi dizajnom i proizvodnjom visoko preciznih laserskih uređaja namenjenih obeležavanju u industriji i zlatarstvu. Sisma laseri pružaju mogućnost trajnog obeležavanja proizvoda: metalnih komponenti, plastike i drugih čvrstih elemenata, kao i mogućnost preciznog sečenja materijala uz veliku brzinu i preciznost. Dugogodišnje iskustvo i inovativnost garantuju proizvod visokog kvaliteta i izuzetnu pouzdanost u radu.                                                                                                                  

 • Antares Vision Group

  Antares Vision Group pokreće digitalizaciju lanaca snabdevanja tako što nudi širok spektar sistema inspekciju i integrisano upravljanje podacima. AV Group pomaže kompanijama da ostvare sigurnost, kvalitet, efikasnost i održivost.
  Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i tehnologiji FT sistema u industriji pića, Antares Vision Group inspekcijska rešenja garantuju kvalitet i bezbednost finalnog proizvoda za kupce, uključujući: proveru praznih boca/limenki, kontrolu nivoa punjenja i čepa, detekciju curenja i inspekciju etiketa.                                             

 • Finpac

  Finpac je italijanska kompanija, koja ima višedecenijsko iskustvo u proizvodnji visokotehnoloških sistema za dekorisanje ambalaže i pakovanje. Finpac nudi potpuni spektar usluga sa ključem u analiziranju uzoraka kako bi se otkrila najprihvatljivija rešenja za pakovanje. Nekoliko stotina kupaca iz preko trideset zemalja sveta dokazuju Finpac-ove veštine u razvoju integrisanih, ekonomičnih i personalizovanih rešenja.

 • Gernep

  Ime Gernep je sinonim za decenijsko iskustvo, inovativni duh i savršenstvo mašina. Stručnjaci u konsaltingu, projektovanju, izgradnji, elektronici i mašinstvu u fabrici u Bavarskoj razvijaju i proizvode etiketirke za globalni set kupaca u vrlo različitim sektorima pića, prehrambenoj, farmaceutskoj, hemijskoj i kozmetičkoj industriji. Glavni fokus je prvo na apsolutnoj funkcionalnosti uz jednostavnost korištenja, a drugo na fleksibilnom dizajnu mašina. To omogućuje različite kombinacije zarad iskorišćavanja svih mogućnosti tehnologije obeležavanja.

 • CDa

  Od 1991. godine CDa nudi poluautomatske i automatske mašine za lepljenje etiketa, poluautomatske i automatske mašine za punjenje, kao i kompletne linije za pakovanje za industriju vina, hrane i pića, sektor boja, hemijsku industriju, e-cigarete, kozmetika, proizvodnja piva, itd. Njihove mašine su u potpunosti dizajnirane, mašinski obrađene i proizvedene u njihovim prostorijama u Narbonu i poznate su po svojoj pouzdanosti, jednostavnosti upotrebe, izdržljivosti i odličnoj isplativosti.

 • Universal Robots

  Universal Robots je danski proizvođač manjih kolaborativnih robota (kobota) sa sedištem u Odenseu, Danska.
  U ponudi je pet vrsta Universal Robots kolaborativnih robota koje su determinisane nosivošću kada je manipulisanje teretom u pitanju – UR3e, UR5e, UR10e i UR16e i najnoviji UR20e (nosivosti 3kg, 5kg, 12.5kg, 16kg i 20 kg respektabilno).
  Svi koboti predstavljaju ultra-lagane manipulatore sa 6 zglobova od kojih se svaki može rotirati po 360 stepeni.

 • Comarme

  Comarme je italijanska kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji sistema za formiranje i lepljenje transportnih kutija. Proizvodnja je usmerena ka zadovoljavanju najzahtevnijih korisnika što dokazuju mnogobrojni sistemi instalirani u proizvodnim pogonima širom sveta. Korišćenje najkvalitetnijih materijala i komponenti u proizvodnji mašina rezultuje visokom pouzdanošću, što Comarme svrstava na lidersku poziciju u oblasti formiranja i lepljenja transportnih kutija.

 • Telesis

  Američka  kompanija  Telesis  je  lider  u  proizvodnji  opreme  za  trajno  markiranje  metala  i  plastike.  Telesis  sistemi  su  bazirani  na  patentiranoj  tehnologiji  i  potpuno  programabilnoj  platformi  za  označavanje  sa  jednom  ili  više  igala.                                                                                                                                                                                                                                            

 • Toshiba

  Toshiba Tec  je  japanski  proizvođač  široke  palete  štampača  etiketa  najvišeg  kvaliteta,  izuzetnih  performansi  i  pouzdanosti,  koji  rade  na  principu  termal  transfer  i  direkt  termal  tehnologije.  Zbog  svoje  cenovne  pristupačnosti,  pouzdanosti  i  napredne  lakoće  rukovanja  predstavljaju  idealano  rešenje  za  sve  AUTO-ID  zahteve.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 • Cab

  Cab je nemačka kompanija koja je fokusirana na proizvodnju štampača etiketa visokih performansi, pouzdanosti i kvaliteta. Mašine iz njihovog proizvodnog programa su namenjene kako malim tako i industrijskim korisnicima, transportnim i logističkim centrima... Njihova rešenja omogućuju identifikaciju, praćenje i upravljanje ljudskim resursima, proizvodima i mašinama.
  Velike integracijske mogućnosti su rezultovale širokom rasprostranjenošću Cab štampača etiketa u celom svetu.

 • Sato

  Sveobuhvatna linija proizvoda obuhvata direct thermal i thermal transfer bar kod štampače, RFID štampače, print engine (print & apply), štampače do 10.5 inča širine štampe. Sato je globalni proizvođač bar kod štampača prepoznatljiv po robustnim i pouzdanim uređajima visokih performansi.

 • Wiedenbach

  Wiedenbach Apparatebau GmbH predstavlja vodećeg snabdevača specijalnih kontinualnih ink jet printera, kao i specijalnih aplikativnih rešenja. Wiedenbach ima veliko iskustvo u oblasti razvoja, proizvodnje i primene ink jet rešenja, koje ima za rezultat specijalizaciju za rešavanje najtežih aplikacija. Wiedenbach je član Domino grupe i pozicioniran je u sektoru specijalnih aplikacija.                             

 • Lake Image Systems

  Lake Image Systems je svetski lider u dizajnu, razvoju i proizvodnji tehnologija za snimanje i skeniranje u industrijama štampe, adresiranja i etiketiranja. Očitavanjem i obradom varijabilnih podataka Lake Image Systems obezbeđuje integritet i kvalitet odštampanih varijabilnih podataka, uz optimizaciju proizvodnih procesa i povećanje kvaliteta proizvoda.                                                                   

 • Armor

  Armor je francuska kompanija koja je svetski lider u proizvodnji ribona koji se koriste za termal transfer tehnologije štampe bar kodova, logoa i drugih informacija na etiketama ili fleksibilnim pakovanjima. Kvalitet Armor ribona obezbeđuje kvalitetan otisak i zapis. Poznati su po otpornosti na rukovanje, abraziju, kao i na brojne druge temperaturne, hemijske i klimatske uticaje.

 • Anser

  Anser  je  proizvođač  termal  ink  jet  štampača  baziranih  na  termal  ink  jet  tehnologiji,  koji  predstavljaju  izuzetno  cenovno  efikasno  rešenje  za  industrijsko  obeležavanje  proizvoda.  Anser  štampače  odlikuje  pouzdanost  i  jednostavnost  u  radu,  bez  potrebe  za  konvencionalnim  održavanjem.                                                                                                                                                                                               

 • Reiner

  Reiner  je  nemačka  kompanija  osnovana  1913.  godine.  Preko  200  zaposlenih  konstantno  radi  na  usavršavanju  proizvodnih  sistema  za  ručno  kodiranje  i  markiranje.  Kompanija  Reiner  je  u  mogućnosti  da  ponudi  rešenja  za  Vaše  zahteve  bilo  da  se  radi  o  aplikaciji  koja  zahteva  tekst,  bar-kod,  logo  ili  kombinaciju  svega  navedenog.                                                                     

 • Zebra

  Zebra technologies  je  vodeći  proizvođač  rešenja  i  opreme  za  mobilnu  akviziciju podataka.  Zebra  nudi  kompletna  rešenja  sa  primenom  u  proizvodnji,  zdravstvu,  trgovini,  transportu,  špediciji,  a  svojim  širokim  portfoliom  zadovoljava  i  najzahtevnije  aplikacije.  Visokokvalitetna  i  pristupačna  rešenja  dokazana  u  praksi  olakšavaju  Vaše  poslovanje  i  dižu  ga  na  viši  nivo.        

 • Kraus Maschinenbau GmbH

  Od 2008. kompanija KRAUS konstruiše i proizvodi visoko precizne sisteme za ulaganje proizvoda kao i pojedinačne aplikacije za specifične potrebe kupaca. Rasprostranjeni su širom sveta a industrije koje pokrivaju svojim rešenjima jesu štamparska, prehrambena, industrija logistike i skladištenja, automatizacija i farmaceutska industrija.

 • Valco Melton

  Valco Melton  je  američka  kompanija  specijalizovana  za  proizvodnju  sistema  za  lepljenje  topljivim  lepkom.  Mašine  odlikuje  optimalna  pouzdanost  i  potpuna  kontrola  rada.  Široka  primena  Valco Melton  sistema  za  lepljenje  topljivim  lepkom  uslovila  je  razvoj  dizajna  i  funkcionalnosti  kako  bi  zadovoljili  potrebe  korsnika  širom  sveta.                                                                                                                                                                                                                                                                                   

 • Sollau

  Osnovna delatnost kompanije SOLLAU je razvoj, proizvodnja i primena magnetnih separatora.

  Magnetni proizvodi su dizajnirani i proizvedeni u skladu sa individualnim potrebama klijenta. Odlikuje ih visokokvalitetna izrada, atraktivan dizajn, širok opseg primene, efikasno uklanjanje nečistoća i razuman nivo cena.

  Kompanija proizvodi nekoliko vrsta magnetnih separatora za upotrebu u prehrambenoj industriji i nekoliko izvan tog sektora.