Domino X630i - Novi biznis model za štampu na valovitom kartonu

Digitalna štamparska mašina za štampu na valovitom kartonu

Domino X630i je jednopropusna digitalna mašina koja štampa do 75m / min ili 4.500 tabaka na sat (veličina tabaka 900 mm x 1.500 mm ), sa rezolucijom od 600x600dpi i maksimalnom veličinom tabaka od 1.600 x 3.000mm (maksimalna veličina slike je 3.000 mm x 1.345 mm ).
Uključuje servo-kontrolisani donji prednji dovod za neprekidan rad dovoda, čišćenje, pregled, vakuumski transport tabaka.

X630i je zasnovan na Domino inkjet platformi Generacije 6, koja se sada približava broju od 1.000 industrijskih inkjet instalacija. Sa više od 40 godina iskustva u razvoju ink jet uređaja, X630i uključuje jedinstvenu Domino inteligentnu tehnologiju ili i-Tech komponente, kombinujući ih tako da stvori fleksibilniji i pouzdaniji sistem. i-Tech CleanCap je automatizovano rešenje za čišćenje i zatvaranje inkjet uređaja sa redukovanim održavanjem. i-Tech ActiFlow omogućava neprekidnu recirkulaciju mastila za doslednije rezultate štampanja. i-Tech StitchLink postiže precizno poravnavanje glave za štampanje kako bi postigao najkvalitetnije rezultate štampanja.

Moćni Domino AQ95 vodeni ink set, uključujući i-Tech PolyM sa jedinstvenim polimernim česticama, kombinuje sposobnost pouzdanog štampanja na obloženim i neprevučenim valovitim tabacima, ali bez potrebe za temeljnim premazom ili odvojenim sredstvom za lepljenje što omogućava usaglašavanje sa ambalažom hrane.