Herma

Automatsko apliciranje samolepljivih etiketa

Automatske glave za etiketiranje su rešenja koja unificirano i veoma pouzdano obeležavaju proizvod samolepljivim etiketama, u skladu sa najvišim standardima. U pitanju su najsavremeniji uređaji za etiketiranje, razvijeni za rad na velikim linijskim brzinama.

Prema sajtu All4pack, najčešće korišćene vrste ambalaže su vreće i vrećice (875,59 milijardi jedinica), boce (810,32 milijardi) i limenke (412,95 milijardi). Iz našeg iskustva većina tih vrsta pakovanja zahtevaju neku vrstu označavanja: etiketiranje, promotivno etiketiranje (20 % dodatka besplatno itd), dodatno deklarisanje za lokalna tržišta, dodatne barkod nalepnice i slično.

Glave za etiketiranje

ELMED d.o.o. i naš dugogodišnji partner na polju etiketiranja Herma, udružili su se kako bi Vam ponudlti nenadmašnu paletu rešenja za označavanje opreme, obostrano ili jednostrano  automatsko etiketiranje, etiketiranje cilindričnih proizvoda, transportnih pakovanja itd . Takođe, možemo ponuditi integraciju Domino CIJ ili TTO štampača sa sistemom za etketiranje.

Herma glave za etiketiranje, predstavljaju brza, pouzdana, precizna i dugotrajna  rešenja za potrebe automatskog apliciranja samolepljivih etiketa.

Maksimalna pouzdanost i vrhunski kvalitet su rezultat dugogodišnjeg rada, iskustva i tradicije, kao i konstantnog  progresa i usavršavanja u razvoju i izradi rešenja za etiketiranje.

Modularni dizajn omogućuje odabir najoptimalnije kombinacije vučne jedinice, odmotavača, aplikatora i ostalih elemenata za konkretnu primenu.

Modularnost i pouzdanost

Herma glave za etiketiranje, odlikuje visoka prilagodljivost specifičnim uslovima i zahtevima, koje pred njih postavljaju savremeni proizvodni procesi i sve veće linijske brzine.

Projektovane su za rad sa različitim operacionim širinama samolepljivih etiketa kao i na različitim brzinama u zavisnosti od zahteva krajnjeg korisnika. Modularni dizajn omogućava brzu i jednostavnu integraciju sa bilo kojom proizvodnom linijom.

Preciznost i brzina

Herma glave za etiketiranje, karakteriše konstantna preciznost, bez obzira na brzinu apliciranja, kao i minimalno vreme zastoja, zbog zamene rolne etiketa, koja se vrši veoma jednostavno, brzo i praktično.

Od najprostijih do najsloženijih aplikacija, nova generacija Herma aplikatora nudi odgovarajuće rešenje. Modularni dizajn omogućava odabir najoptimalnije kombinacije vučne jedinice, odmotavača, aplikatora i ostalih elemenata za konkretnu primenu. 

Godine iskustva u proizvodnji glava za etiketiranje dovele su do savršenog spoja pouzdanosti i ekonomičnosti u vidu nove generacije Herma glava za etiketiranje. Sa ovim rešenjima problem poput preciznosti i etiketiranja na velikim brzinama postaju prošlost. User friendly, intuitivna kontrolna jedinica omogućuje laku integraciju kako na proizvodnim linijama, tako i u veoma naprednim sistemima za etiketiranje.

Ovo su neke od uobičajenih aplikacija:

  • Dvostrano, wrap around ili vratno etiketiranje u industriji pića, farmaciji ili drugim granama uz opciju ispisa datuma,
  • Etiketiranje odozgo, odozdo, sa strane uz opciju ispisa datuma,
  • Pharma etiketiranje uz opciju ispisa datuma,
  • Tamper evidence etiketiranje u skladu sa EU Pharma FMD propisima,
  • Etiketiranje nepravilnih oblika uz opciju ispisa datuma,
  • Specijalna etiketiranja...

Herma Basic - ekonomična glava za etiketiranje za standardne namene

Herma Basic definiše tehničke standarde u svojoj klasi. Njena izvedba i pozicioniranje na tržištu su razlozi za odlučivanje za vodeću Herma tehnologiju. Pouzdana, čvrsta i precizna sa standardnim aplikacijama. Radi na brzini do 25 m/min koja se može podešavati. Njen integrisani kontroler znači da nema potrebe za dodatnim razvodnim ormanom. Veličine etiketa se mogu podešavati od 12 x 12 mm do 160 x 400 mm.

 

Herma 500 - velike integracijske mogućnosti i brzina uz kvalitet najvišeg nivoa

Novorazvijena glava za etiketiranje HERMA 500 je jedinstveno rešenje na svetu po pitanju integracijskih mogućnosti, fleksibilnosti i upotrebljivosti. Sve ovo je postavilo nove standarde u oblasti etiketiranja. Mogućnost daljinskog pristupa, brzina (200 m/min), pouzdanost - sve ovo uz maksimalnu fleksibilnost i kvalitet najvišeg nivoa.