Gernep

Tailor-made – sistemi za etiketiranje u industriji pića, prehrambenih, farmaceutskih, hemijskih i kozmetičkih proizvoda

Gernep - tailor-made sistemi za etiketiranje u industriji pića, prehrambenih, farmaceutskih, hemijskih i kozmetičkih proizvoda  sa preko 30 godina iskustva specijalizovanih u razvoju i izgradnji prilagođenih rešenja za označavanje, ime Gernep je sinonim za pouzdanost, funkcionalnost i fleksibilnost. Obeležavanje na širokom spektru podolga obuhvata sve vrste stakla, plastike ili metalne ambalaže kao i razne konture ambalaže.

Rotary star sistemi za etiketiranje

Nudimo rešenja po meri kupca

Mašine u skladu sa "Made in Germany" tradicionalnim inženjerskim  dostignućima. U proizvodnom pogonu u Barbing-u u Bavarskoj, Gernep može razviti i proizvodnju mašina za globalno tržište. Na temelju fleksibilno osmišljenih mašina - od osnovne konstrukcije niza mašina na specijaliziranim pogonima i mogućnostima korištenja različitih vrsta lepljenja.

Gernep etiketirke su fleksibilni odgovor na sve zahtevnijim oblicima etiketiranja sa realizacijom u svim klasama performansi.

Sistemi za lepljenje:

  • Etiketiranje hladnim lepkom iz tabaka - Za tradicionalno hladno lepljenje etiketa koriste se jedinice visokih performansi od nerđajućeg čelika koje nanose lepak sistemom gumiranih valjaka i omogućuju korišćenje različitih vrsta lepka. Inovativna konstrukcija osigurava optimalni utrošak lepka. Fino podešavanje debljine nanosa lepka osigurava nesmetan kontinuirani rad i savršenu poziciju etikete.

  • Etiketiranje samolepljivim etiketama – Inteligentni sistem rolera, vođica i zatezača obezbeđuje precizno pozicioniranje etikete. End-of-tape upozorenje za zamenu rolne omogućuje nesmetan kontinualan rad.

  • Etiketiranje topljivim lepkom iz tabaka – Lepak se nanosi pomoću Gernep HotSpot sistema dizni direktno na proizvod na koji se zatim dodaje etiketa. Etikete različitih dimenzija ovo sistemu ne predstavljaju problem jer se za određenu visinu uključuje određeni broj dizni.

  • Etiketiranje topljivim lepkom iz rolne – Ovaj sistem omogućava lepljenje etiketa iz rolne tako što se topljivi lepak nanosi u prolazu na početnom i krajnjem delu etikete korišćenjem Gernep HotSpot sistema za lepljenje.

 Možda ste zainteresovani za sledeće proizvode?