Finpac

Sistemi za sliviranje

Sadrži čitav spektar mašina za primenjivanje “shrink sleeves” tehnologije, koje kombinuju visok stepen italijanskih mehatroničkih rešenja sa jedinstvenom efikasnošću i odličnom pouzdanošću. Brzina u opsegu između 9.000 boca/h do 72.000 boca/h.

Strech sleeve

Predstavlja ekološku i ekonomičnu dekorativnu metodu koja iskorišćava karakteristike polietilenske elastične memorije. Etikete se apliciraju hladnom metodom na ambalažu, bez korišćenja toplote i bez upotrebe lepka. Ovaj način etiketiranja je veoma efikasan i predstavlja konkurentno rešenje za druge sisteme etiketiranja. Visok kvalitet se postiže zahvaljujući prozirnošću, jasnoćom boja i elastičnošću novih folija, koje omogućavaju dekoraciju ambalaže koja se do sada postizala samo sa shrink sleeves metodom ili  standarnim apliciranjem etiketa na ambalažu.

Multipack

Tehnologija koja primenjuje cevaste plastične etikete, koja na principu smanjivanja ili istezanja može da se postavi na više ambalaža, čime se ostvaruje jedinstvena prodajna celina.

Shrink sleeve

Cevesta štampana plastična etiketa koja se nanosi na ambalažu. Prilikom zagrevanja ona se skuplja i na taj način savršeno prilagođava obliku ambalaže i postaje deo nje. Čaure za skupljanje mogu se koristiti za potpunu ili delimičnu dekoraciju ambalaže, pružajući maksimalnu sigurnost i zaštitu od prevrtanja. Veoma lako se uklanja sa ambalaže.

MOD.SHM A4 - Ova mašina se primenjuje kod srednjih i niskih brzina linija proizvodnje (od 9.000 boca/h do 15.000 boca/h). Ona predstavlja Finpac-ov osnovni model, poboljšan sa visokim stepenom fleksibilnosti za velike i male ambalaže. Brzina proizvodnje zavisi od forme oblika ambalaže i dimezije etiketa.

MOD.SHM B4 - model posebno namenjen za srednje i visoke brzine proizvodnih linija (od 18.000 boca/h do 21.000 boca/h), zato što kombinuje veoma pristupačnu cenu sa visokim kvalitetom proizvodnje.

MOD.HS2namenjena za teške industrijske poslove, predstavlja robusnu industrijsku mašinu, razvijenu za širok spektar proizvodnje sa najnaprednijim pokretnim sistemom i mehatroničkim dizajnom.

MOD.TWIN&DL - konstruisana za kompanije koje zahtevaju veliku brzinu u proizvodnji (od 54.000 boca/h do 72.000 boca/h), kombinovanu sa velikim stepenom efikasnosti i zagarantovanom pouzdanosti.

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti