C-serija Plus

Modularan i svestran, ink jet štampač visoke rezolucije. C-serija piezo štampač visoke rezolucije pruža rešenja za obeležavanje, identifikaciju, praćenje i grafičku personalizaciju poroznih podloga kao što su kartonske kutije, tacne i kese.
Glava za štampu visine od 17,5 mm do 70 mm obezbediće vam štampu visoke rezolucije, bar kodova i alfanumeričkih kodova na visokim brzinama.

C-serija Plus

Opcija udaljene glave za štampu povećava fleksibilnost kodiranja pojednostavljujući integraciju u proizvodne linije. Široki izbor naprednih sistema mastila i veličina boca, osigurava ne samo minimalne promene potrošnog materijala, već i zamenu boca bez stopiranja proizvodnje. Sa potrošnjom od 33 W i bez upotrebe fabričkog vazduha C-serija predstavlja veoma jeftino rešenje. Za fabričku integraciju i automatizaciju – C-serija se može instalirati na mrežama sa centralizovanom kontrolom upravljanja.

Glava za štampu C-serije koristi “Drop On Demand” piezo tehnologiju. Ova tehnologija u kombinaciji sa Domino mastilima garantuje štampu visoke definicije i odlične kontraste. Na brzinama od 54 m/min sa rezolucijom od 200 dpi je postignuta štampa logotipa i grafike na kartonima sa izuzetno visokim kontrastima i odličan kvalitet bar kodova. Domino raspolaže različitim mastilima za C-seriju, uključujući mastila za visok kontrast, mineralna ulja kao i u različitim bojama.


Varijante:

  • C1000+ Maksimalna visina štampe 17.5 mm,
  • C3000+ Maksimalna visina štampe 35 mm,
  • C6000+ Maksimalna visina štampe 70 mm.

Ključne prednosti:

  • Personalizacija i kvalitet štampe na univerzalnoj ambalaži bez predštampe omogućava smanjenje zaliha,
  • Identifikacija, sledljivost i bar kod štampa u skladu sa zahtevima GS1 standarda,,
  • Robustan, kompaktan dizajn i konstrukcija od nerđajućeg čelika zarad optimalnog životnog veka,
  • Interfejs za kreiranje poruka je intuitivan i fleksibilan, i značajno pomaže pri otklanjanju greške operatera.Možda ste zainteresovani za sledeće proizvode?