Cx350i

Domino Cx-serija za visok kvalitet obeležavanja na kutijama

Dizajnirani za upotrebu na poroznim podlogama kao što su kartonske kutije, tacne i vreće, nova Domino Cx-serija visoke rezolucije koristi piezo tehnologiju štampanja sa padom na zahtev za dosledno visokokvalitetne rezultate.

Upoznajte Domino Cx350i. Štampač velikih karaktera visoke rezolucije dizajniran da podrži vaše poslovne ciljeve koji se odnose na produktivnost, životnu sredinu i troškove rada.

Cx350i

Štampanje kodova velikog formata na vašim sekundarnim pakovanjima

 • Da li tražite visokokvalitetno obeležavanje kutija bez dodatnih gnjavaža i čestih intervencija?
 • Razmišljate li o tome kako biste zamenili svoje postojeće štampače etiketa i prethodno štampane kutije, kako biste povećali ekološki kvalitet?
 • Da li imate ciljeve koje želite da postignete, a tiču se smanjenja operativnih troškova?

Domino piezo inkjet (PIJ) drop on demand štampač odlikuje glava za štampu od nerđajućeg čelika visoke rezolucije koja isporučuje konzistentne barkodove visokog kontrasta razreda A, 1D i 2D*, logotipe brendova, sledljivost i informacije o seriji proizvoda na kutijama i kutijama sekundarne ambalaže.

Domino Cx350i je odlična alternativa za štampu etiketa za karton, valoviti karton, papirnu kutiju i aplikacije na karton. Direktno kodiranje sa Domino Cx350i može značajno da smanji vaš uticaj na životnu sredinu. Nije potreban fabrički vazduh i ne stvara se otpad od etiketa - samo mastila na bazi biljnog ulja koja se isporučuju u malim kapima za stvaranje odličnih kodova.

 Cx350i štampač za velike formate

Domino Cx350i je dizajniran da minimizira i pojednostavi interakciju operatera pomoću intuitivnog korisničkog interfejsa koji prilagođavanje postavki i izmenu rasporeda čini brzim i lakim. Štampač ima veliku količinu mastila i poboljšanu tačnost štampe, što znači manje intervencija.

Da bi se optimizovali tekući troškovi, mastilo se isporučuje u manjim kapima sa višim kontrastom. Rezolucija štampe je optimizovana da obezbedi najbolji mogući kvalitet koda pri najmanjoj potrošnji mastila za štampu velikih znakova.

Cx350i visokokvalitetna štampa na kutijama

Povezivanje industrije 4.0 omogućava 24-časovnu vidljivost uređaja na Cloudu, kao i integraciju sa PLC i MES/ERP sistemima za potpunu automatizaciju, što Domino Cx350i čini odličnim izborom za podršku vašim poslovnim ciljevima danas i u budućnosti.

* zavisno od primene, na osnovu ISO 15416


Ključne prednosti Domino Cx350i

 • Veliki kvalitet koda - 1D i 2D bar kodovi razreda A, grafika, informacije o serijskim proizvodima i serijski podaci za sledljivost;
 • Isplativost - manje zaliha i otpada iz prethodno štampanih kutija i etiketa; podesiva rezolucija štampe za najbolji kvalitet koda uz najmanju potrošnju mastila;
 • Tačnost koda - integracija sa softverom za automatizaciju kodiranja, skenerom barkodova i sistemima za vizuelnu inspekciju;
 • Spreman za industriju 4.0 - opseg mogućnosti povezivanja, uključujući standardne interfejse poput Ethernet/IP ™, rešenja za automatizaciju za integraciju u fabričke MES i ERP sisteme;

Kompletno rešenje

 • Operativna podrška - izuzetan nivo zaštite ma gde se nalazili. Naš tim operativne službe uvek je tu da odgovori na svaki vaš zahtev u najkraćem mogućem roku.
 • Automatska inspekcija koda – budite sigurni da će svaki kod koji izađe iz vaše proizvodne linije biti ispravno odštampan. Sa Domino R-serijom za automatsku inspekciju koda možete potvrditi prisustvo, postavljenje i čitljivost koda. 
 • Neprikosnoven po kvalitetu koda - visina štampe od 65mm
 • Velika upotrebljivost - jednostavno rukovanje pomoću Elmed intuitivnog korisničkog interfejsa LoupeCode ; velika količina mastila povećava vreme rada; nema zaustavljanja linija za dopunu mastila; bez redovnog održavanja, bez fabričkog vazduha ili filtera.Možda ste zainteresovani za sledeće proizvode?