K600i

Postavlja nove standarde za štampu promenljivih podataka

Piezo Drop On Demand

Prilagodljivo, produktivno, efikasno rešenje za visokokvalitetno štampanje promenljivih podataka

Kombinujući  štampu pri velikim brzinama sa rezolucijom štampe od 600 dpi, K600i je savremeno rešenje za ink jet štampanje koje može da se integriše u postojeće sisteme za digitalno obeležavanje ili da se koristi kao monohromatska digitalna štamparska mašina.

K600i

Sa brzinama štampe i do 150 m/minuti, prilagodljivošću da se konfiguriše za traženu širinu štampe, K600i nudi fleksibilnost i produktivnost visokokvalitetne štampe po konkurentnim cenama, omogućavajući vam da povećate prodaju i profitabilnost.

Dizajnirana za tabačnu ili kontinualnu štampu, K600i može da štampa na etiketama, tablicama, kartama, formularima, bezbednosnim proizvodima, kao i za direktno adresiranje uključujući obeležavanje koverti, fascikli, kartonskih kutija i letaka. Njegova sposobnost za štampu promenljivih podataka mu omogućava da štampa tekst, numeraciju, barkodove, 2D i QR kodove, slike, grafike i personalne podatke.

Koristeći piezo Drop on Demand tehnologiju štampe, K600i može da štampa na širokom spektru presvučenih i standardnih podloga, kao i plastike.
Kvalitet štampe i potrošnja mastila se može kontrolisati, omogućavajući Vam da smanjite troškove proizvodnje i uvećate profit na svakom poslu.
Jedinstvena i-Tech inteligentna tehnologija implementirana u K600i Vam omogućuje da povećate produktivnost, smanjite broj intervencija na sistemu za obeležavanje, smanjite zastoje i troškove.


Ključne prednosti:

  • Nenadmašna produktivnost – Radi na brzinama do 150 m/minuti,
  • Visok kvalitet štampe – Rezolucija 600 dpi,
  • Prilagodljivost – Kompaktan, modularan, sa mogućnošću konfigurisanja širine štampe od 108 mm do 558 mm,
  • Pouzdanost – Jednostavno, bezkontaktno obeležavanje sa svega nekoliko pokretnih delova omogućava smanjenje potrebe za intervencijama i vreme zastoja na minimum,
  • Niski troškovi rada – Određivanjem jedne od 4 veličine kapljice (6, 7, 11, 14 pl) optimizuje se kvalitet štampe na različitim podlogama, kontroliše potrošnja mastila i štedi novac,
  • Smanjeno vreme za podešavanje – StitchLink jedinstvena tehnologija mikromotorne kontrole omogućuje precizno poravnanje glave bez razmaka između više glava za štampu,
  • Smanjeno trajanje zastoja – ActiFlow kontinualni sistem cirkulacije mastila eliminiše pojavu vazdušnih mehurića i zapušenja dizni  za štampu, što rezultira sa manje grešaka i manje potrebe za nadzorom rada,
  • Smanjenje održavanja – CleanCap automatsko čišćenje glava za štampu i stanica za zaptivanje glava smanjuje mogućnost blokiranja dizni za štampu i produžava životni vek glave za štampu.