BenchMark®

Dot Peen markeri

Ostavite iza sebe zastarele načine za trajno obeležavanje i koristite  rešenja koja idu napred uz Vas

BenchMark® dot-peen sistemi za markiranje, proizvedeni u USA od strane Telesis technologies, Vam omogućavaju da lako postignete kvalitetno, trajno označavanje proizvoda gde god Vam je to potrebno. Bez obzira da li imate samo povremenu potrebu za obeležavanjem ili želite da obeležavate više različitih proizvoda sa istim kvalitetom i jednako lagano, BenchMark serija obeleživača je idealno rešenje.

BenchMark obeleživači

Raspakuj i radi

Svi BenchMark sistemi su dizajnirani za lako pokretanje i mogu se koristiti čim se ’’izvade iz kutije’’. Pošto su ovi sistemi napravljeni sa elektromehanički pogonjenom iglom mogu se koristiti gde god su Vam neophodni, nezavisno od industrijskog vazduha koji je obično neophodan sličnoj opremi.

Potpuno integrisan, ali kompaktan, BenchMark kontroler ne zahteva povezivanje sa PC računarom. Ova, u praksi dokazana, upravljačka jedinica je nezavisna i time omogućuje lakši nadzor i unos podataka na licu mesta kao i široku funkcionalnost.

BenchMark® modeli:

BenchMark® 200/470 BenchTop

Telsis BM200 – je opremljen sa 100 x 100 mm poljem za markiranje, pogodnim za mnoge aplikacije uključujući i markiranje pločica sa podacima. Ručno podesiva noseća konstrukcija obezbeđuje fleksibilnost u markiranju komponenti različitih veličina.

BenchMark® 320/470 BenchTop

Telsis BM320 – jedinstvena ’’marking arm’’ ruka za markiranje, koja povećava mogućnost lakšeg pristupa  za ulaganje i vađenje delova koji se markiraju, kao i veće polje za markiranje od 150 x 100 mm, pružaju dodatnu fleksibilnost i lakoću korišćenja.

BenchMark® 460/470 HandHeld

Telsis BM460 – za delove koji su suviše veliki da bi se transportovali do stacionarnog obeleživača, ručni markeri pružaju savršeno rešenje. Najlakši ručni marker u klasi (1,7 kg) je visokoefikasno rešenje za markiranje ergonomskog dizajna za laku i produktivnu upotrebu. Sa poljem za markiranje 100 x 25 mm zadovoljava veliku većinu zahteva za obeležavanjem.
Možda ste zainteresovani za sledeće proizvode?