TeleScribe

Sistem za obeležavanje Scribe metodom

Dokazano rešenje za trajno obeležavanje proizvoda, bez prisustva buke u radu, sa karakterima koji su kontinualno formirani/gravirani

Telesis TeleScribe sistemi za obeležavanje su profesionalan izbor, kada se zahteva rad bez prisustva buke, u toku označavanja. Telescribe tehnologija, koja se često zove “spusti iglu i vuci” ili označavanje grebanjem, je standardna tehnologija za zahteve obeležavanja VIN oznaka u automobilskoj industriji.

TeleScribe obeleživači

Svetski lider za trajno obeležavanje

Telesis razvija TeleScribe sisteme za obeležavanje prilagođavajući ih specijalnim zahtevima korisnika. Obeleženi delovi Scribe tehnologijom obezbeđuju naglašene ispise, a čitljivost obeleženih kodova je optimalna.

TeleScribe sistemi koriste visoko kvalitetne šine i ležajeve pri pomeranju igle, čime postižu veliku preciznost kretanja i pozicioniranje igle. Precizno pomeranje i pozicioniranje igle za obeležavanje, prilikom ponavljanja ispisa, obezbeđuje konzistentan izgled ispisa na svim delovima.

TeleScribe modeli:

CS5000/470 Heavy-Duty

Telesis SC5000 – je  u mogućnosti da obeleži proizvode sa većom dubinom ispisa, na većoj površini za obeležavanje proizvoda većih dimenzija. SC5000 je savršen za obeležavanje VIN oznaka na šasijama.

SC5500 High-Performance

Telesis SC5500 – koristi servo motore visokih performansi. SC5500 model je idealan kada Vam je potrebna veća brzina obeležavanja. Obezbeđuje obeležavanje sa znatnim umanjenjem trajanja ciklusa.

SC3500/470 Versatile

Telesis SC3500 – je vrlo robustan sistem koji je dizajniran za jednostavne aplikacije označavanja delova. Mogućnost primene u okviru automatizovanih linija i kao potpuno samostalna stacionarna aplikacija.Možda ste zainteresovani za sledeće proizvode?