Comarme

Formiranje transportnih kutija

Potpuno automatizovane mašine za formiranje transportnih kutija eliminišu potrebu za fizičkom radnom snagom i svojom brzinom povećevaju efikasnost proizvodnje. Mogu se koristiti kao nezavisne mašine za formirnje transportnih kutija ili biti integrisane u potpuno automatizovanu liniju za pakovanje. U ponudi se nudi izbor između mašina koje za lepljenje koriste lepljivu traku ili topljivi lepak.

Formiranje transportnih kutija

Mašine iz ove grupe odlikuju:

  • kompaktan dizajn,
  • jednostavna instalacija,
  • softver prilagođen korisniku sa velikim brojem mogućnosti,
  • nizak nivo buke i mala potrošnja kompriminovanog vazduha,
  • dostupnost i u izvedbi od nerđajućeg čelika.

Lepljenje lepljivom trakom

Potpuno automatizovana mašina za formiranje transportinih kutija, velike brzine sa integrisanim mehanizmom za lepljenje donjih stranica lepljivom trakom, nakon čega je transportna kutija spremna za punjenje proizvodima. Ova mašina predstavlja idealan početak automatizovane linije za pakovanje, povećava efikasnost proizvodnje i stepen automatizacije.

Lepljenje topljivim lepkom

Potpuno automatizovana mašina za formiranje transportnih kutija, velike brzine sa integrisanim mehanizmom za lepljenje donjih stranica topljivim lepkom. Upotrebom topljivog lepka u odnosu na lepljivu traku postižu se mnoge prednosti u smislu kvaliteta zalepljenog spoja i cene.
Možda ste zainteresovani za sledeće proizvode?