Comarme

Lepljenje transportnih kutija istih ili promenjivih dimenzija

Upotrebom mašina za lepljenje transportnih kutija postiže se veća brzina lepljenja, odnosno povećava efikasnost. Mašine se dizajniraju prema potrebama tržišta, shodno tome postoji nekoliko različitih izvedbi prilagođenih najrazličitijim zahtevima. Mogu biti korišćenje kao pojedinačne stanice za pakovanje ili kao deo potpuno automatizovane linije za pakovanje.

Lepljenje transportnih kutija

Mašine iz ove grupe odlikuju:

  • brzo i lako ručno prilagođavanje dimenzijama kutija,
  • brza i laka zamena lepljive trake,
  • jednostavna instalacija,
  • niska cena rezervnih delova,
  • robustan i kompaktan dizajn,
  • dostupnost i u izvedbi od nerđajućeg čelika.

Lepljenje kutija istih dimenzija

Mašine iz ove grupe namenjene su lepljenju transportnih kutija na mestima gde retko dolazi do promena dimenzija kutija. Ove mašine se najčešće koriste na proizvodnim linijama velikog kapaciteta. U skladu sa potrebama mašine se mogu ručno prilagođavati dimenzijama kutija za manje od jednog minuta.

Lepljenje kutija različitih dimenzija

Trendovi u proizvodnji usmereni su ka zahtevima i zadovoljenju potreba kupaca. Ovo je uslovilo prilagođavanje proizvođača kupcima što je rezultovalo raznovrsnom proizvodnjom pa se otud javljaju i različite dimenzije zbirnih, odnosno transportnih kutija.

Zbog toga ELMED u svojoj ponudi nudi specijalno razvijene mašine za lepljenje transportnih kutija različitih dimenzija.

Automatsko prilagođavanje visini i širini transportne kutije čini ovaj model idealnim za upotrebu u linijama pakovanja gde se dimenzije transportnih kutija razlikuju. Rezultat ovakvog načina rada je široka primena ovog modela u najrazličitijim granama industrije. Dostupna i u izvedbi od nerđajućeg čelika.
Možda ste zainteresovani za sledeće proizvode?