Serijalizacija i kontrola

Sa našim partnerima iz kompanije SYSTECH, mi možemo da pružimo kompletna rešenja za serijalizaciju i kontrolu, koja su skrojena po zahtevima naših klijenata. Šrok dijapazon opcija, od osnovnih funkcija štampaj i verifikuj (print & verify), uz širok spektar dodatnih modula, pružaju garanciju da možemo da zadovoljimo čak i najzahtevnije uslove serijalizacije, uz robustan dizajn i sofisticirana softverska rešenja.

Serijalizacija i kontrola

Systech i Elmed pružaju opremu koja je spremna za serijalizaciju, koja je prethodno konfigurisana sa vodećim softverom u ovoj grani industrije kompanije Systech. Elmed S-Serija je specijalno projektovana za farmaceutsku serijalizaciju, pruža mogućnost štampe u liniji (in-line), obeležavanje tampon štampom i verifikaciju za serijalizaciju, uz robustan i kompaktan dizajn.  Ovaj model je opremljen, bilo sa Domino D320i laserskim ili Domino G320i OEM printerom, sa jedinicom za odbacivanje i sa Systech vizuelnim sistemom za inspekciju proizvoda.

Sistem naglašava besprekornu integraciju Elmed opreme sa upravljačkim softverom kompanije Systech.

Kontrola kvaliteta

Naši eksperti u odeljenju kontrole kvaliteta koriste kako generičke, tako i specifične planove testiranja, za testiranje celokupnog rešenja. Tehničari kontrole kvaliteta vrše prethodnu validaciju sistema pre slanja, obezbeđujući na taj način da se integracioni proces odvija bez smetnji, kao i da će biti završen u određenom vremenskom periodu.

Validacija

Kroz više od 15 godina stalne saradnje sa farmaceutskim kućama, mi dobro razumemo važnost postojanja dokumentacije. Naši iskusni specijalisti za validaciju su iz farmaceutske industrije i obezbediće tehničku dokumentaciju tako da Vaš priručnik za upotrebu bude prilagođen Vašem specifičnom rešenju.


Ključne prednosti:

  • Robustan dizajn,
  • Rad prilagođen korisniku,
  • Fleksiblno integrisanje u postojeće linije,
  • Pogodno za štampu sa prednje i sa zadnje strane (istovremeno kada je to potrebno ili zahtevano),
  • Precizno vođenje sklapajućih kutija za visokokvalitetnu štampu,
  • Modularno i podesivo,
  • Sistem za dvostrano etiketiranje (opcija),
  • Sistem za etinetiranje sa gornje strane (opcija),
  • Vršenje promena bez alata,
  • Potpuno automatizovana promena proizvoda (opcija).

Napredan dizajn

U našoj potrazi za inovacijama i dodatnim kvalitetom za naše klijente, razvili smo funkciju potpuno automatske promene proizvoda. Ona omogućava operateru da automatski podešava veličine različitih proizvoda kroz jednostavan recept selekcije, korišćenjem koračnih elektro motora.

ELMED etikete

Pored svog poslovanja, kompanija ELMED poseduje i proizvodnju samolepljivih etiketa i može ponuditi vrhunski vidljive etikete štampane sa sigurnosnom štampom na materijalima vodećih svetskih proizvođača papira.