Deklaracije

Najčešći izbor materijala za izradu etiketa za deklaracije je vellum, vellum sjaj i polipropilen.

Etikete se uglavnom izrađuju blanko na zahtevanu dimenziju.

Neretko, zahtev je da deklaracija bude štampana ili farbana u jednoj boji.

Najčešći izbor štampe je u flekso tehnici, a ukoliko se radi o manjem tiražu, rešenje je digitalna štampa.

Deklaracije

Primena:

  • Deklaracije na jediničnim pakovanjima
  • Obeležavanje kvaliteta proizvoda
  • Promocija proizvoda

Naš proizvodni pogon je opremljen sa tri mašine za proizvodnju samolepljivih blanko etiketa: Converpress, Smag Galaxy (2016) koju bi posebno izdvojili, kao i Lemorau EB330 koja je među poslednjim investicijama.

Smag Galaxy je mašina najnovije generacije, koja zahvaljujuću svojoj modularnoj tehnologiji može biti adaptirana tako da odgovori svakom zahtevu. Maximalna širina je 350mm i brzina 220 m/min, sa servo pogonom.

U okviru naše štamparije, među poslednjim investicijama je nabavka mašine za proizvodnju samolepljivih blanko etiketa Lemorau EB330 i konfekciju kolor etiketa. Na ovaj način, povećali smo fleksibilnost i smanjili rokove isporuke ka našim klijentima.

Kako bi izašli u susret svojim kupcima, ELMED u okviru svog programa nudi i setove etiketa, koji se sastoji iz kombinacije blanko etiketa i odgovarajućih ribona. Prednost setova je pre svega ekonomska jer omogućava uštedu ribona.

U ovom momentu naša štamparija predstavlja jednu od najopremljenijih u regionu, jer želimo da naši klijenti dobiju najbolji kvalitet koji trenutno postoji na tržištu.


Možda ste zainteresovani za sledeće proizvode?