Etikete za vage

Maksimalan kvalitet štampe i pouzdano skeniranje

Etikete za vage su izrazito bele tako da omogućavaju visok kontrast ispisa, odnosno maksimalan kvalitet štampe i pouzdano skeniranje. Pogodne su za obeležavanje proizvoda koji imaju relativno kratak rok upotrebe.

Izrađuju se od dve vrste materijala na kojim je mogućnost štampe isključivo direkt termal:

  • Termo eco – etikete za kratkoročnu upotrebu. Imaju ograničenu otpornost i treba izbegavati kontakt sa vlagom.
  • Termo top -  obložene direkt termal etikete. Imaju zaštitnu površinu sa jedne strane čime osiguravaju trajnost zapisa čak i u uslovima dugotrajne izloženosti Sunčevoj svetlosti i kontakta sa različitim viskoznim tečnostima. Osnovna primena je u obeležavanju robe koja je namenjena za duboko zamrzavanje. 

Primena:

  • Vage za merenje mesa i mesnih prerađevina
  • Vage za merenje voća i povrća
Etikete za vage

Naš proizvodni pogon je opremljen sa tri mašine za proizvodnju samolepljivih blanko etiketa: Converpress, Smag Galaxy (2016) koju bi posebno izdvojili, kao i Lemorau EB330 koja je među poslednjim investicijama.

Smag Galaxy je mašina najnovije generacije, koja zahvaljujuću svojoj modularnoj tehnologiji može biti adaptirana tako da odgovori svakom zahtevu. Maximalna širina je 350mm i brzina 220 m/min, sa servo pogonom.

U okviru naše štamparije, među poslednjim investicijama je nabavka mašine za proizvodnju samolepljivih blanko etiketa Lemorau EB330 i konfekciju kolor etiketa. Na ovaj način, povećali smo fleksibilnost i smanjili rokove isporuke ka našim klijentima.

U ovom momentu naša štamparija predstavlja jednu od najopremljenijih u regionu, jer želimo da naši klijenti dobiju najbolji kvalitet koji trenutno postoji na tržištu.


Možda ste zainteresovani za sledeće proizvode?