Logističke etikete

Trajan zapis. Idealne za pakovanje, skladištenje, utovar, primanje, aplikacije za upravljanje zalihama

Na zahtev kupca, izrađuju se od različitih materijala:

  • Vellum /mat - papirne etikete mat izgleda, najčešće korišćen materijal za primenu u logistici. Idealne za označavanje ambalaža kutija i paleta, identifikaciju proizvoda. U pitanju su termal transfer etikete, trajan zapis, za štampu je potrebno koristiti termal transfer wax ribon.
  • Vellum / polusjajni - papirne etikete srednjeg sjaja. Idealne za obeležavanje kvaliteta proizvoda i promociju proizvoda. Mogu se koristiti u svim tržišnim segmentima. Za štampu se koristi wax-resin ribon.
  • Termo eco - direkt termal etikete, pogodne za logistička obeležavanja koja imaju kratak put do finalnog potrošača. Za štampu na ovoj vrsti materijala, nije potreban ribon za štampu, otisak ostaje zagrevanjem glave štampača.
  • Polipropilen (PP) – sintetički vodootporni materijal, pogodan za nešto zahtevnije aplikacije. Za štampu na ovom materijalu potrebno je koristiti resin ribon.
Logističke etikete

Primena:

  • Obeležavanje transportnih pakovanja
  • Obeležavanje paleta

 

Naš proizvodni pogon je opremljen sa tri mašine za proizvodnju samolepljivih blanko etiketa: Converpress, Smag Galaxy (2016) koju bi posebno izdvojili, kao i Lemorau EB330 koja je među poslednjim investicijama.

Smag Galaxy je mašina najnovije generacije, koja zahvaljujuću svojoj modularnoj tehnologiji može biti adaptirana tako da odgovori svakom zahtevu. Maximalna širina je 350mm i brzina 220 m/min, sa servo pogonom.

U okviru naše štamparije, među poslednjim investicijama je nabavka mašine za proizvodnju samolepljivih blanko etiketa Lemorau EB330 i konfekciju kolor etiketa. Na ovaj način, povećali smo fleksibilnost i smanjili rokove isporuke ka našim klijentima.

Kako bi izašli u susret svojim kupcima, ELMED u okviru svog programa nudi i setove etiketa, koji se sastoji iz kombinacije blanko etiketa i odgovarajućih ribona. Prednost setova je pre svega ekonomska jer omogućava uštedu ribona.

U ovom momentu naša štamparija predstavlja jednu od najopremljenijih u regionu, jer želimo da naši klijenti dobiju najbolji kvalitet koji trenutno postoji na tržištu.


Možda ste zainteresovani za sledeće proizvode?