Digitalna štampa

Brzo, kvalitetno i profitabilno rešenje

Prednost digitalne tehnologije u proizvodnji etiketa je u kratkom vremenu izrade, visokoj rezoluciji štampe, jasnim tekstovima i živim bojama. Radom pri brzini od 75 m/min i širinom štampe od 333 mm, N-serija definiše opseg poslova koji proizvođači etiketa mogu digitalno štampati.

Obezbeđujući brzu promenu posla i manje proizvodne poslove tradicionalno povezane sa digitalnom tehnologijom, ima sposobnost da štampa brzinom do 1500 m²/sat. Zbog svega ovoga N-serija je posebno pogodna za varijabilne, lokalizovane aplikacije štampe etiketa, uključujući promene jezika, personalizaciju i inicijative sa specijalnim promotivnim pakovanjima.

POŠALJITE UPIT ZA KOLOR ETIKETE

Digitalna štampa

Funkcije i upotrebe

Digitalna štampa je tehnologija koja omogućava štampanje digitalne slike na najrazličitijim površinama. Ovaj postupak ne zahteva izradu i upotrebu štamparskih klišea, kao u slučaju fleksografske štampe, što znači uštedu vremena i troškova.

Digitalno štampanje preporučujemo za:

• Sezonske proizvode;

• Kratkoročne etikete, za testiranje na tržištu;

• Pakovanja i etikete koji su podložni čestim izmenama rešenja, koji sadrže promenljive podatke, slike i / ili tekst.

Prednosti digitalnog štampanja

Da li ste znali da štampanje digitalnom tehnologijom omogućava stvaranje jedinstvenog dizajna za svako pakovanje i etiketu, postupak nedostupan drugim tehnologijama štampanja?

Pored toga, ima i druge prednosti:

• ne zahteva troškove pripreme;

• odlična rezolucija i visok kvalitet štampe;

• profitabilan za male tiraže;

• mogućnost štampe promenljivih podataka, slika, kodova ili teksta.

Kada odabrati digitalnu štampu

Da biste bili sigurni da je digitalna štampa pravi izbor za vaše etikete, morate uzeti u obzir sledeće faktore: količinu, vreme isporuke i dizajn. Naš tim iskusnih stručnjaka vodiće vas u pronalaženju ispravnog rešenja.

Ukoliko su vam potrebne male količine, svaka etiketa treba da bude drugačija i ne želite da skladištite velike količine etiketa koje vam nisu potrebne, uveravamo vas da je digitalna tehnologija savršen izbor.Možda ste zainteresovani za sledeće proizvode?