Etiketimi

Elmed është përfaqësuesi i markave më të njohura botërore në fushën e etiketimit të produktit. Falë shumë viteve experience dhe kapaciteti prodhimi, ne mund t’iu ofrojmë një gamë të gjerë zgjidhjesh cilësore dhe të besueshme për etiketim, si kokë etiketimi ose sisteme të kompletuara për aplkacione të ndryshme.