Lazer për kodimin dhe stampimin

Cilesi e lartë e printimit

CO2, fiber dhe lazerat YAG 

Lazeri për stampimin është një metodë printimi pa kontakt që ofron avantazhe mbi teknologjitë e tjera, duke përfshirë cilësinë e printimit, kohëzgjatjen dhe konsumin minimal

Sistemet Domino dhe Sisma të lazerit përfshijnë CO2, YAG dhe lazerat Fiber të fuqive te ndryshme të output-it për të stampuar materiale dhe aplikacione të ndryshme. Ne jemi të aftë t'iu ofrojmë një gamë të gjerë aksesorësh për sistemet e lazerit, duke përfshirë fiksuesin, kutinë e paketimit, lentet që drejtojnë ajrin për të thjeshtuar integrimin në sistemet e prodhimit tuaj dhe përforcimin e performancës së lazerit.

Me një gamë të gjerë teknologjie ne jemi të aftë t'iu ofrojmë zgjidhje kërkesave tuaja të veçanta për etiketimet. Një numër i lartë variantesh dhe opsionesh iu mundësojnë një sistem të dizenjuar në mënyrë të posaçme për projektin tuaj.

Lazerat CO2 

Për shkak të garancisë, lehtësisë në përdorim dhe kohëzgjatjës së burimeve të ajrit, lazerat CO2 kryesojnë listën kur bëhet fjalë për kodimin industrial. 
Teknologjia e lazerave mundëson kodim më efiçent, të besueshëm dhe të lehtë për produktet në krahasim me teknologjitë tradicionale. 

Lazerat Fiber 

Sistemet e lazerave fiber janë dizenjuar për stampim të menjëhershëm dhe solid në metal, në materiale që gjejnë përdorim në industrinë e automobilave dhe industrinë elektronike për prodhimin e pajisjeve mjekësore.

Për shkak të cilësisë së lartë të ajrit, lazerat fibër janë zgjedhja e parë për aplikimet që kërkojnë një shkallë të lartë preçizioni.

Nd: YAG lasers 

Sistemet Diode YAG lasers janë krijuar për të përqafuar kërkesat më strikte për stampimin permantent me lazer në metale dhe plastikë, përsa i përket cilësisë, garancisë, fleksibilitetit dhe letësis në përdorim.


Zgjidhni një nga produktet të kodimit me anë të lazerit: