Handheld ink jet – Printer dore

Kompania Elmed në ofertat e saj ka produkte që janë dizenjuar të jenë fleksibël, praktikë, peshë e lehtë dhe të ruajnë cilësinë që parashikohet. Ne besojmë se ju do të shihni se produktet e këtij grupi, plotësojnë nevojat e stampimit të produktit, si dhe substratet e ndryshme, duke përfshirë plastikën, metalin, aluminin, letrën në mënyrë që të gjeni produktin që do kënaqë nevojat tuaja.


Zgjidhni një nga produktet Handheld ink jet: