Comarme

Sistemet për formimin dhe lidhjen e kutive të transportit

Comarme është një kompani italiane, me eksperiencë të gjatë në prodhimin e sistemeve për formimin dhe lidhjen e kutive të transportit.

Prodhimi drejtohet drejt kënaqjes së kërkesave të përdoruesve, sic tregohet nga sistemet e ndryshme të instaluara në ambjentet e prodhimin nëpër botë. Përdorimi i materialeve dhe komponentëve të cilësisë më të lartë në prodhimin e makinerive, rezulton në besueshmëri të lartë, e cila e vendos Comarme në pozicion lider në fushën e formimit dhe lidhjes së kutive të transportit.

Konfigurimi i pajisjeve lejon një numër të pafundëm kombinimesh, që përputhen me kërkesat e klientit.