Prodhimi i etiketave vetëngjitëse

Për të përmbledhur ofertën tonë në fushën e stampimit industrial, ELMED ka nisur punë me prodhimin e etiketave vetëngjitëse. Me shumë vite eksperiencë dhe kapacitet prodhues ne jemi të aftë t’iu ofrojmë një gamë të gjerë zgjidhjesh për të përmbushur kërkesat tuaja.