Ostanimo odgovorni prema sebi i drugima!

Ostanimo odgovorni prema sebi i drugima!

Pre proglašenja vanrednog stanja, kompanija Elmed je preduzela sve mere zaštite zdravlja svojih zaposlenih, koje nameravamo da zadržimo i posle ukidanja vanrednog stanja, rekao je generalni direktor kompanije, Ivan Crnojević:

“Mogu slobodno da kažem da sam veoma ponosan na svoje kolege koji su bili odgovorni, poštovali sve mere bezbednosti, kako na poslu, tako i kod kuće.

Svakako da nikome od nas nije bilo lako tokom trajanja vanrednog stanja, ali se nadam da će taj period ostati iza nas i da u budućnosti nećemo imati prilike da prolazimo kroz istu ili sličnu situaciju. Pred nama je izuzetno važan period. Kako bismo ga što uspešnije prevazišli ključno je dobro planiranje, organizacija i uigran tim, a mi upravo to imamo.

Kao kompanija koja brine o bezbednosti i zdravlju svojih zaposlenih, planiramo da mere zaštite svakako zadržimo i u narednom periodu.

Više puta smo dokazali da MOŽEMO VIŠE, zbog čega i koristimo slogan uz naš logotip”, ističe Ivan Crnojević, generalni direktor kompanije Elmed.

Pogledajte proizvod