Kolor etikete

Najbolji izbor štampe za sve vrste pakovane i transportne, primarne i sekundarne ambalaže

ELMED svojim kupcima može da ponudi visokokvalitetne etikete koje se štampaju trenutno najzastupljenijim tehnikama UV flekso štampe i digitalne štampe. Obično se štampaju etikete ili ambalaža za proizvode koji su u masovnoj upotrebi (etikete za prehrambene proizvode, etikete u hemijskoj industriji, etikete i deklaracije u farmaceutskoj industriji itd.)

Tehnologija flekso štampe koja se koristi u našem proizvodnom pogonu je ekološki ispravna i ne šteti životnoj sredini. Pogodna je i ekonomična za štampu velikih tiraža.

Najvišu digitalnu produktivnost, najdosledniji rezultat štampe i najbolji rezultat ink jet tehnologije postižemo snagom Domino N610i mašine iz Elmed Digital Centra. 

Štampa soft touch laminiranih etiketa apliciranom folijom i sito štampom na specijalnim materijalima dostupna je našim klijentima uz pomoć mašine najnovije generacije SMAG Graphique 350.

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti