Lasersko kodiranje i obeležavanje

Superioran kvalitet štampe

Lasersko obeležavanje je beskontaktna metoda štampe koja nudi prednosti u odnosu na druge tehnologije, uključujući kvalitet štampe, trajnost i manje potrošnog materijala.

CO2 i Fiber laseri

Domino i Sisma laserski sistemi uključuju CO2 i Fiber lasere različite izlazne snage za obeležavanje najrazličitijih materijala i aplikacija. U mogućnosti smo da ponudimo širok spektar dodatne opreme za laserske sisteme uključujući nosače, kućišta, sočiva i jedinice za usmeravanje zraka koje pojednostavljuju integraciju u Vaše proizvodne sisteme i poboljšavaju perfomanse lasera.

Sa širokim spektrom tehnologija u mogućnostimo da ponudimo rešenja za Vaše specifične potrebe obeležavanja, garantujemo da ćete uvek dobiti sistem dizajniran upravo za Vaš projekat.

CO2 laseri

Zbog svoje pouzdanosti, jednostavnosti za upotrebu i izdržljivosti izvora zraka, CO2 laseri su visoko pozicionirani kada je u pitanju industrijsko kodiranje. Laserskom tehnologijom se obezbeđuje značajno efikasnije, pouzdanije i jednostavnije kodiranje proizvoda u odnosu na tradicionalne tehnologije.

Fiber laseri

Fiber laserski sistemi su dizajnirani za direktno i unificirano obeležavanje na metalu, plastici i drugim materijalima u avio, auto, elektronskoj industriji i industriji za proizvodnju medicinske opreme. 

Zbog visokog kvaliteta  zraka, fiber laseri su prvi izbor za aplikacije koje zahtevaju visok nivo preciznosti.

YAG laseri

Diodni YAG laserski sistemi su dizajnirani da ispune najstrože zahteve za trajno lasersko obeležavanje metala i plastike, kada je u pitanju kvalitet, pouzdanost, fleksibilnost i jednostavnost upotrebe.

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti