Lasersko kodiranje i obeležavanje

Superioran kvalitet štampe

CO2 i Fiber laseri     

Lasersko obeležavanje je bezkontaktna metoda štampe koja nudi prednosti u odnosu na druge tehnologije, uključujući kvalitet štampe, trajnost i manje potrošnog materijala

Domino i Sisma laserski sistemi uključuju CO2 i Fiber lasere različite izlazne snage za obeležavanje najrazličitijih materijala i aplikacija. U mogućnosti smo da ponudimo širok spektar dodatne opreme za laserske sisteme uključujući nosače, kućišta, sočiva i jedinice za usmeravanje zraka koje pojednostavljuju integraciju u Vaše proizvodne sisteme i poboljšavaju perfomanse lasera.

Sa širokim spektrom tehnologija u mogućnostimo da ponudimo rešenja za Vaše specifične potrebe obeležavanja. Veliki broj varijanti i opcija, garantuju da ćete uvek dobiti sistem dizajniran upravo za Vaš projekat.

CO2 laseri

Zbog svoje pouzdanosti, jednostavnosti za upotrebu i izdržljivosti izvora zraka, CO2 laseri su visoko pozicionirani kada je u pitanju industrijsko kodiranje. Laserskom tehnologijom se obezbeđuje značajno efikasnije, pouzdanije i jednostavnije kodiranje proizvoda u odnosu na tradicionalne tehnologije.

Fiber laseri

Fiber laserski sistemi su dizajnirani za direktno i unificirano obeležavanje na metalu, plastici i drugim materijalima u avio, auto, elektronskoj industriji i industriji za proizvodnju medicinske opreme. 

Zbog visokog kvaliteta  zraka, fiber laseri su prvi izbor za aplikacije koje zahtevaju visok nivo preciznosti.


Odaberite Lasersko kodiranje proizvod: