Termal ink jet

Modularno rešenje za promenljivu štampu visoke rezolucije sa mastilima poslednje generacije

G-serija

Iskustvo i inovacije su idealno spojene u Domino G-seriji sa i-Tech sistemom štampe. Ukoliko tražite rešenje za obeležavanje koje je fleksibilno, predviđeno za laku integraciju u vaš proizvodni proces i dizajnirano za štampu u visokoj rezoluciji na velikim brzinama sa maksimalnom pouzdanošću, G-serija je ono što tražite.

Modularna nadogradnja opreme za štampu raste sa vašim zahtevima: do 4 nezavisno operativne glave za štampu se kontrolišu sa jednog kontrolera  i mogu se konfigurisati da rade na više proizvodnih linija odjednom ili da zajedno štampaju velike poruke, tako da vam omogućuju da svoj štampač prilagodite svojim proizvodnim zahtevima. Inteligentne i-Tech karakteristike i ’’pametne“ kertridž funkcije obezbeđuju lako rukovanje, poboljšano planiranje proizvodnje i smanjenje ukupnih troškova time vam štedeći i vreme i novac.

Uzevši u obzir da kontroleri G-serije ne zahtevaju redovno periodično održavanje efikasnost Vaše proizvodnje će biti znatno unapređena.


Kako radi?

G-serija je termal ink jet štampač koji koristi HP 45A kertridže kao primarni alat za štampu.

Kertridž sadrži rezervoar mastila zapremnine 42 ml i koristi niz rezistivnih elemenata koji su nastali procesom koji se naziva fotolitografija.

Svaki rezistivni elemenat se aktivira električnom strujom na određenom naponu, koja svojim delovanjem zagreva mastilo u kontaktu sa elementom i na kraju rezultira formiranjem kapljice mastila koja se onda precizno izbacuje kroz diznu na ciljanu površinu koja se obeležava. Rezistivni element se gasi kada se isključi struja/napon, a rezistivna komora se ponovo puni mastilom i proces se ponavlja koliko puta je potrebno i tako formira traženi otisak.

Vreme između izbacivanja kapljica je 100 milioniti deo sekunde što čini termal ink jet tehnologiju ekstremno brzom i lakom za korišćenje kod svih namena.

Ključne prednosti:

Specijalizovani za štampu u visokoj rezoluciji, Domino termal ink jet printeri G-serije nude mnogo prednosti:

  • Visoka brzina/rezolucija štampe nudi mogućnost da se u potpunosti ispune zahtevi najbržih proizvodnih okruženja,
  • Čista tehnologija, minimalne količine mastila po kodu, ponuda širokog spektra specijalnih mastila za upotrebu u prehrambenoj industriji,
  • Superiorna tehnologija glave za štampu omogućuje tačno pozicioniranje kapljice i visokokvalitetnu štampu zahvaljujući korišćenju naših mastila baziranih na vodi i etanolu,
  • Štampač koji je jednostavan i lak za korišćenje uz minimalnu obuku korisnika za podešavanje, upotrebu i održavanje,
  • Najmanje ometanje i zadržavanje proizvodnje: laka zamena kertridža, bez potrebe za servisom i bez redovnog održavanja,
  • Pouzdana i fleksibilna modularna rešenja koja mogu da isprate Vaše buduće zahteve.


Odaberite termal ink jet proizvod: