Termal ink jet

Modularno rešenje za promenljivu štampu visoke rezolucije sa mastilima poslednje generacije

G-serija

Iskustvo i inovacije su idealno spojene u Domino G-seriji sa i-Tech sistemom štampe. G-serija nudi rešenje za obeležavanje koje je fleksibilno, lako se integriše, a predviđeno je za štampu u visokoj rezoluciji na velikim brzinama sa maksimalnom pouzdanošću.

Prilagodljiv štampač

Modularna nadogradnja opreme za štampu raste sa vašim zahtevima: do 4 nezavisno operativne glave za štampu se kontrolišu sa jednog kontrolera i mogu se konfigurisati da rade na više proizvodnih linija odjednom ili da zajedno štampaju velike poruke, tako da vam omogućuju da svoj štampač prilagodite svojim proizvodnim zahtevima. 

Povećana efikasnost

Inteligentne i-Tech karakteristike i ’’pametne“ kertridž funkcije obezbeđuju lako rukovanje, poboljšano planiranje proizvodnje i smanjenje ukupnih troškova time vam štedeći i vreme i novac.
Kako kontroleri G-serije ne zahtevaju redovno periodično održavanje, efikasnost Vaše proizvodnje će biti znatno unapređena.

Kako radi TIJ tehnologija?

G-serija je termal ink jet štampač koji koristi HP 45A kertridže kao primarni alat za štampu.
Kertridž sadrži rezervoar mastila zapremnine 42 ml i koristi niz rezistivnih elemenata koji su nastali procesom koji se naziva fotolitografija.

Vreme između izbacivanja kapljica je 100 milioniti deo sekunde, što čini termal ink jet tehnologiju ekstremno brzom i lakom za korišćenje kod svih namena.

Princip štampanja:

Svaki rezistivni elemenat se aktivira električnom strujom na određenom naponu, koja svojim delovanjem zagreva mastilo u kontaktu sa elementom i na kraju rezultira formiranjem kapljice mastila koja se onda precizno izbacuje kroz diznu na ciljanu površinu koja se obeležava. Rezistivni element se gasi kada se isključi struja/napon, a rezistivna komora se ponovo puni mastilom i proces se ponavlja koliko puta je potrebno i tako formira traženi otisak.

Ključne prednosti

  • Visoka brzina/rezolucija štampe nudi mogućnost da se u potpunosti ispune zahtevi najbržih proizvodnih okruženja,

  • Čista tehnologija, minimalne količine mastila po kodu, ponuda širokog spektra specijalnih mastila za upotrebu u prehrambenoj industriji,

  • Superiorna tehnologija glave za štampu omogućuje tačno pozicioniranje kapljice i visokokvalitetnu štampu zahvaljujući korišćenju naših mastila baziranih na vodi i etanolu,

  • Štampač koji je jednostavan i lak za korišćenje uz minimalnu obuku korisnika za podešavanje, upotrebu i održavanje,

  • Najmanje ometanje i zadržavanje proizvodnje: laka zamena kertridža, bez potrebe za servisom i bez redovnog održavanja,

  • Pouzdana i fleksibilna modularna rešenja koja mogu da isprate Vaše buduće zahteve.

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti