Domino Gx-serija

Pouzdana termal inkjet (TIJ) rešenja za štampanje

Inovativna rešenja Gx-serije termal inkjet štampe lako se integrišu i jednostavna su za upotrebu - savršeno se uklapaju u mnoge aplikacije i podloge za štampu. Sa najnovijom tehnologijom umrežavanja i proizvodnjom kvaliteta grafičkog koda, TIJ štampači iz Gx-serije su idealni ne samo za šifriranje serija i datuma, već i za složene formate koda, proveru težine i track&trace aplikacija u industriji robe široke potrošnje.

 

Domino Gx-serija

Novi proizvodni program, sa izuzetkom G20i, u potpunosti je kompatibilan sa standardima Industrije 4.0 koji koristi Domino Cloud. Domino Cloud omogućava daljinsko upravljanje, nudeći podatke i alate kako bi se osiguralo da štampanje doprinosi boljem upravljanju sistemima pakovanja i obrade.

Svi proizvodi Gx-serije su kompatibilni sa standardima Industrije 4.0 koji koristi Domino Cloud. Domino Cloud omogućava daljinsko upravljanje, pružajući podatke i alate kako bi se osiguralo da štampa doprinosi boljem upravljanju sistemima pakovanja i obrade.

Modeli:

G20i je kompaktan, isplativ, sve u jednom, jednostavan za postavljanje i upotrebu, jednostrani Case Coder prilagođen za šifriranje podataka i teksta na sekundarnoj ambalaži. Dizajniran je za jednostavnu samoinstalaciju, postavljanje i upotrebu bez tehničkog znanja. Thermal Inkjet glava za štampanje omogućava oštre kodove visoke rezolucije na raznim podlogama bez stalnog održavanja ili podrške.Promena kertridža je jednostavna operacija manja od 20 sekundi bez ikakvih tehničkih veština ili alata. 

Gx150i termal inkjet koder dizajniran je za kodiranje proizvoda i ambalaže u mnogim industrijama; jednostavan za rukovanje, lagan za integraciju za čiste, jasne kodove. Idealan za tržište robe široke potrošnje kao što su hrana, piće, industrija, zdravstvo i farmacija, termal inkjet koder Gx150i omogućava kodiranje u visokoj rezoluciji velikom brzinom. Fleksibilni položaji za ugradnju i male štamparske glave olakšavaju integraciju proizvodne linije. Touch screen veličine 7" sa intuitivnim korisničkim interfejsom omogućava jednostavan rad bez grešaka i direktan unos podataka.

Gx350i je ekspert za kodiranje sa mogućnošću korišćenja više glava za štampu, brzog prenosa podataka i izazovnim okruženjima kontrolera (prema IP64) u mnogim industrijama. Fleksibilni položaji za ugradnju i male štamparske glave olakšavaju integraciju u proizvodne linije. Touch screen veličine 10" sa intuitivnim korisničkim interfejsom omogućava jednostavan rad bez grešaka i direktan unos podataka.

Gx-OEM je termal inkjet (TIJ) štampač koji se besprekorno integriše sa mašinama za pakovanje; Dizajniran je tako da se montira u kontrolne ormane. Sve operacije, kreiranje i uređivanje nalepnica može se obavljati putem korisničkog HMI-ja. Male štamparske glave se lako postavljaju na proizvodne linije i mogu se montirati do 25m od kontrolera.


Čisto. Jasno. Kodiranje

  • Kvalitet grafičke štampe, na papiru, kartonu, plastici, metalu i mnogim drugim materijalima
  • Fleksibilan dizajn nalepnica: tekst, brojači, satovi, grafika, logotipi, bar kodovi mogu biti na istoj etiketi
  • Visok kvalitet čitljivosti koda (ISO 15415) pomoću Domino mastila na matrix kodovima velike gustine

Roba široke potrošnje

Za različite potrebe za kodiranjem u sektorima robe široke potrošnje, Domino je razvio raspon mastila koji je pogodan za sve nivoe pakovanja. Od fleksibilnih filmova do kutija za pakovanje i isporuku.

Primena

Gx-serija štampa trajne šifre, otporne na habanje i ogrebotine, logotipe i grafike na elektronskim komponentama, metalu, aluminijumu ili štamparskim pločama. Brzo vreme sušenja i dobro prianjanje pružaju optimalne performanse na brzim proizvodnim linijama.

Zakonske obaveze

Zakonodavstvo zahteva jedinstvenu identifikaciju na nivou predmeta. Štampači Gx-serije osiguravaju kodiranje u skladu sa farmaceutskim propisima (npr. EU FMD, US DKSA) u skladu sa GS1 standardima i mogu se uključiti u 21 CFR, deo 11, verifikovan sistem.

 Možda ste zainteresovani za sledeće proizvode?