Automatske kontrolne vage

LOMA systems proizvodi robusne, industrijske, protočne i pouzdane vage. Modeli koje Loma nudi su prošli R51 OIML proces odobrenja, koji omogućava dugotrajnu tačnost i stabilnost u zahtevnim okruženjima.

Osobine CW3 serije

Jedinstveni ’’niski centar gravitacije’’ i ’’forward facing’’ redukuje vibracije i omogućava tačnost, dok je displej sa podacima veoma uočljiv i nudi jednostavni user–friendy meni.

CW3 opseg može lako da se prilagodi, tako da odgovara Vašoj aplikaciji sa optimalnim transportnim uređajem i sistemom za odbacivanje proizvoda.

Umrežavanjem ovog uređaja, smo uspeli da pozicioniramo kontrolnu vagu u ’’centar’’ proizvodnog okruženja, gde ona služi kao izvor informacija koji pomažu da se suštinski poboljša Vaša proizvodnja.

CW3 protočne vage za manje težine

Loma CW3 1500L nudi maksimalne mogućnosti osetljivosti i optimalnu tačnost dostupnu u ovom segmentu. Sa maksimalnom težinom kontrolisanog proizvoda od 1500 grama, širinom do 300 mm i dužinom do 425 mm, standardna tačnost iznosi 0,6 grama.

CW3 6000M protočne vage

Loma CW3 6000M je kompaktna protočna vaga za korišćenje na proizvodnim linijama sa većim protokom proizvoda. Zahvaljujući svojoj tačnosti i prilagodljivosti, posebno je pogodna za proizvode koji se prodaju po prosečnoj težini. Maksimalna masa proizvoda koji se kontroliše je 6000 grama, širina proizvoda do 300 mm i dužina do 425 mm, standardna tačnost iznosi 0,6 grama.

CW3 400UL protočne vage za ultra lake proizvode

Loma CW3 400UL kontrolne vage su idealne za mala, laka pakovanja ili vredne proizvode i materijale gde je visoka preciznost i maksimalan protok proizvoda neophodan. CW3 400UL ima tačnost od 0,3 grama i maksimalan protok od 450 pakovanja po minuti.

Fleksibilni i čvrsti proizvodi

Loma CW3 DragLink protočne vage su prilagodljiva i veoma tačna rešenja za merenje mase upakovanih proizvoda u pokretu koja se koriste na proizvodnim linijama sa visokim protokom proizvoda. Preporučuju se tamo, gde uprkos visokom broju proizvoda, tačnost mora biti na najvišem nivou. Imaju kapacitet do 440 proizvoda po minuti i osetljivost od 0,6 grama.

CW3 12000H protočne vage za proizvode velike mase

Loma CW3 12000H protočna vaga za proizvode velike mase, nudi superiornu tačnost i posebno je dizajnirana za džakove ili kutije mase do 12 kilograma. Lako se integriše u postojeće linije za pakovanje velikih brzina sa uvodnicima brzine do 115 m/min. Osetljivost iznosi 1,6 grama, maksimalna brzina je 115 m/min, a kapacitet do 120 pakovanja u minuti.

Kombinacija metal detektora i protočne vage

Loma CW3 sistemi koji kombinuju detekciju metala i kontrolu mase proizvoda su prilagodljiva i u praksi dokazana rešenja koja integrišu oba sistema kontrole u industrijama hrane i pakovanja. Maksimalne brzine su do 120 m/min uz kapacitet do 400 proizvoda u minuti.

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti