Herma glave za etiketiranje

Automatsko apliciranje samolepljivih etiketa

Automatske glave za etiketiranje su najsavremeniji uređaji za etiketiranje, razvijeni za rad na velikim linijskim brzinama. Veoma pouzdano obeležavaju proizvod samolepljivim etiketama, u skladu sa najvišim standardima.

Bez obzira o kakvom se pakovanju radi

Prema sajtu All4pack, najčešće korišćene vrste ambalaže su vreće i vrećice (875,59 milijardi jedinica), boce (810,32 milijardi) i limenke (412,95 milijardi). Iz našeg iskustva većina tih vrsta pakovanja zahtevaju neku vrstu označavanja: etiketiranje, promotivno etiketiranje (20 % dodatka besplatno itd), dodatno deklarisanje za lokalna tržišta, dodatne barkod nalepnice i slično.

Dugotrajna rešenja

Herma glave za etiketiranje, predstavljaju brza, pouzdana, precizna i dugotrajna  rešenja za potrebe automatskog apliciranja samolepljivih etiketa. Maksimalna pouzdanost i vrhunski kvalitet su rezultat dugogodišnjeg rada, iskustva i tradicije, kao i konstantnog  progresa i usavršavanja u razvoju i izradi rešenja za etiketiranje.
Modularni dizajn omogućuje odabir najoptimalnije kombinacije vučne jedinice, odmotavača, aplikatora i ostalih elemenata za konkretnu primenu.

Modularnost i pouzdanost

Herma glave za etiketiranje, odlikuje visoka prilagodljivost specifičnim uslovima i zahtevima, koje pred njih postavljaju savremeni proizvodni procesi i sve veće linijske brzine.

Projektovane su za rad sa različitim operacionim širinama samolepljivih etiketa kao i na različitim brzinama u zavisnosti od zahteva krajnjeg korisnika. Modularni dizajn omogućava brzu i jednostavnu integraciju sa bilo kojom proizvodnom linijom.

Preciznost i brzina

Godine iskustva u proizvodnji glava za etiketiranje dovele su do savršenog spoja pouzdanosti i ekonomičnosti u vidu nove generacije Herma glava za etiketiranje. Sa ovim rešenjima problem poput preciznosti i etiketiranja na velikim brzinama postaju prošlost. User friendly, intuitivna kontrolna jedinica omogućuje laku integraciju kako na proizvodnim linijama, tako i u veoma naprednim sistemima za etiketiranje.

Primena:

  • Dvostrano, wrap around ili vratno etiketiranje u industriji pića, farmaciji ili drugim granama uz opciju ispisa datuma,
  • Etiketiranje odozgo, odozdo, sa strane uz opciju ispisa datuma,
  • Pharma etiketiranje uz opciju ispisa datuma,
  • Tamper evidence etiketiranje u skladu sa EU Pharma FMD propisima,
  • Etiketiranje nepravilnih oblika uz opciju ispisa datuma,
  • Specijalna etiketiranja.

Herma Basic - ekonomična glava za etiketiranje za standardne namene

Herma Basic definiše tehničke standarde u svojoj klasi. Njena izvedba i pozicioniranje na tržištu su razlozi za odlučivanje za vodeću Herma tehnologiju. Pouzdana, čvrsta i precizna sa standardnim aplikacijama. Radi na brzini do 25 m/min koja se može podešavati. Njen integrisani kontroler znači da nema potrebe za dodatnim razvodnim ormanom. Veličine etiketa se mogu podešavati od 12 x 12 mm do 160 x 400 mm.

Herma 500 - velike integracijske mogućnosti i brzina uz kvalitet najvišeg nivoa

Novorazvijena glava za etiketiranje HERMA 500 je jedinstveno rešenje na svetu po pitanju integracijskih mogućnosti, fleksibilnosti i upotrebljivosti. Sve ovo je postavilo nove standarde u oblasti etiketiranja. Mogućnost daljinskog pristupa, brzina (200 m/min), pouzdanost - sve ovo uz maksimalnu fleksibilnost i kvalitet najvišeg nivoa.

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti