Lasersko kodiranje i obeležavanje

Optimalna kombinacija preciznih otisaka i velikih benefita

D-serija i-Tech

Domino je pionir kada je u pitanju korišćenje zatvorenog CO2 laserskog sistema za potrebe obeležavanja i jedan od najvećih proizvođača ove tehnologije u svetu. Kroz istraživanja i inovacije na polju laserskog obeležavanja, Domino je proizveo kodere koji postavljaju industrijske standarde. Najnoviji proizvodi D-serije i-Tech vrhunskih performansi pogodni su za štampu bar kodova, teksta, grafike, serijalizacije i promenljivih podataka kao i 2D kodova na najrazličitijim podlogama uključujući karton, staklo, papir.

D-serija nudi i posebne talasne dužine za kodiranje na pojedinim materijalima od plastike kao što su PET ili PP.

Našu inteligentnu tehnologiju koristimo za revolucionarni modularni dizajn D-Series i-Tech uključujući i patentiranu RapidScan tehnologiju.

Zašto lasersko za kodiranje i obeležavanje?

Zbog superiorne pouzdanosti i veoma niskih troškova održavanja,laserski sistemi pozitivno utiču na efikasnost kompletne opreme. Štampa karaktera u visokom kvalitetu se postiže kako na statičnim tako i na proizvodima u pokretu.

Kako nema mastila i tečnosti, laserski sistemi su ekološki prihvatljivi i u mnogome smanjuju troškove vezane za potrebe obeležavanja.


Kako radi?

Obeležavanje se postiže nagrizanjem ili menjanjem hemijskog svojstva površinskog sloja materijala ostavljajući neizbrisiv trajni kod.

Domino je razvio lasere za pisanje koji mogu da štampaju tekst, grafiku i varijabilne podatke na najrazličitijim podlogama uključujući plastiku, staklo, papir i karton.

Domino laserski koderi, kao što je nova D-Serija i-tech koriste kontinualni laserski snop vođen ogledalima koja su kontrolisana galvanometrom. Tehnologija sa galvanometrom omogućava obeležavanje statičkih proizvoda kao i proizvoda koji se kreću malim i velikim brzinama.

Ključne prednosti:

  • Superioran kvalitet štampe karaktera,
  • Visoka pouzdanost postignuta pokretnim delovima i dokazane CO2 laserske tehnologije,
  • Konstantan kvalitet na stacionarnim i pokretnim linijama,
  • Štampa u bilo kom pravcu,
  • Neograničene grafičke mogućnosti,
  • Minimalne potrebe za održavanjem čine laserske sisteme ekološki prihvatljivim.


Odaberite CO2 proizvod: