Detekcija metala u farmaciji

Farmaceutska industrija zahteva veoma visoku tačnost detekcije prisustva metala kako bi izašla u susret zahtevima potrošača i striktnoj zakonskoj regulativi. Loma IQ+ farmaceutski metal detektori pružaju in-line metal detekciju koja izlazi u susret ovim zahtevima i vodeća je u ovoj klasi.

Jedinica ima full grafički touch screen ekran i proizvedena je od nerđajućeg čelika kako bi obezbedila higijensko ispitivanje u skladu sa okolinom i lako čišćenje. Loma IQ+ farmaceutski metal detektori su odgovarajući za sve vrste pilula. Cela jedinica je dizajnirana po principu potpuno integrisanog hardvera što znači da ne postoje delovi koji su izdvojeni i da se može lako i brzo montirati/demontirati.

Detekcija metala u farmaciji

Svi delovi koji dolaze u kontakt sa proizvodom su napravljeni od čvrste plastike i nerđajućeg čelika visokog sjaja kako bi omogućili lako čišćenje i sprečili kontaminaciju proizvoda pri prolasku kroz detektor.

Kompaktna jedinica zauzima minimalan prostor u sistemu i može da se pozicionira pre ili posle otprašivača. Gasni mehanizam omogućava da se jedinica lako prilagodi po visini bilo kojoj presi za tablete, a i ugao prolaska proizvoda može da se podržava brzim spojkama.

Loma IQ+ farmaceutski metal detektori imaju jedinstveni automatski sistem učenja proizvoda. Metal detektor se može automatski kalibrisati – čak i pri proizvodnim uslovima dok proizvodi konstantno prolaze kroz detektor.
Možda ste zainteresovani za sledeće proizvode?