Termal Transfer štampa

Vx-serija

Domino Termal transfer štampači (TTO) Vx-serije mogu štampati promenljive podatke, barkodove, logotipe u kvalitetu štampe od 300 dpi na fleksibilnu foliju za pakovanje i etikete za široki spektar proizvodnih i aplikacija za pakovanje koje se koriste u prehrambenom, farmaceutskom i industrijskom sektoru.

Modeli Vx-serije

V-serija u opsegu obuhvata 2 modela (Vx50i, Vx150i) koji su napravljeni tako da u potpunosti zadovolje vaše specifične potrebe za obeležavanjem.

Dodata vrednost vam dolazi kroz i-Tech, Dominovu inteligentnu tehnologiju. Smanjen je ukupni trošak obeležavanja kroz redukovanje vremena zastoja, kao i potrošnja ribona, a povećana jednostavnost rukovanja i mogućnost kodiranja. cijama kao što su naš i-Tech pogon ribona i naš QuickStep korisnički interfejs.

Ove prednosti osiguravaju da V-serija bude savršen izbor bez obzira na to da li ste krajnji korisnik ili OEM proizvođač mašina za pakovanje.

OEM-ovi (proizvođači opreme)

Specifične prednosti za proizvođače opreme i mašina za pakovanje su:

 • Prilagodljivost integraciji u vidu tipskih nosača i elektronskih priključaka,

 • Napredne tehnologije korišćene u štampaču pojednostavljuju instalaciju i vreme podešavanja uređaja (kompaktnost uređaja, ne koristi komprimovani vazduh, poseduje automatsko poravnanje glave za štampu, laka integracija printera i pakerice),

 • Jednostavno – podesi i ostavi da radi – mogućnost upravljanja preko globalne mreže,

 • Obuka i trening na koju se možete osloniti – posvećena ekipa spremna da obuči vaše radnike,

 • Permanentna komercijalna i tehnička podrška,

 • Mogućnost prezentacija  i testiranja štampača,

 • Prisustvo na sajmovima, prezentacijama i marketing podrška.

Kako radi?

Otisak se dobija postavljanjem ribona između ugrejane glave za štampu i podloge koja se obeležava. U kontaktu ove tri komponente glava za štampu se pomera preko ribona i podloge. Toplota koju emituje glava kroz ribon, prouzrokuje topljenje mastila sa donje strane ribona. Mastilo prijanja na podlogu, brzo se hladi i kao rezultat se dobija trajni otisak na podlozi.

Termal transfer štampači mogu da rade u dva moda u zavisnosti od toga kako se glava za štampu pomera u odnosu na ribon i podlogu. To su intermitentni (koračni) i kontinualni mod.

Svi Domino štampači Vx-serije nude opciju štampe u oba moda:

U kontinualnom modu se podloga koja se obeležava konstantno kreće dok je glava za štampu fiksna i štampa dok se podloga pomera.

U koračnom modu podloga se pomera u taktovima. Glava za štampu se pomera preko podloge u momentu dok podloga miruje.

Ključne prednosti

Domino Termal Transfer štampači imaju mogućnost štampe promenljivog teksta (u bilo kom true type fontu), grafika, bar kodova, kao i 2D kodova na foliji, filmu i etiketama i time omogućava da upakovani proizvod bude lakše identifikovan i lepše izgleda. Osim toga, nude još mnogo dodatnih prednosti:

 • Najmanji trošak posedovanja – kroz i-Tech funkcije uštede ribona i minimalnog vremena zastoja,

 • Jednostavna upotreba, sa minimalnom mogućnosti greške – kontrola sa QuickStep-om, Dominovim industrijskim korisničkim interfejsom,

 • Jednostavna integracija – uređaj je predviđen za brzu i efikasnu instalaciju ili zamenu postojećeg TTO štampača,

 • Višenamenska upotreba – velika prilagodljivost štampača omogućava zadovoljenje raznovrsnih aplikacija.

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti