Ax-serija

Nova generacija ink jet štampača – budućnost je stigla – Ax koncept

Upoznajte novu generaciju u pouzdanom sistemu mastila, dizajniranu za najzahtevnije aplikacije.

Zašto Ax-serija?

Brzina, tačnost i sposobnost za rad u teškim i raznovrsnim sredinama postavljaju Domino revolucionarne Ax štampače na lidersku poziciju. Novitet u industriji, nova generacija kontinualne ink jet tehnologije daje odlične rezultate u pogledu potrošnje mastila, preciznosti kapljica i njihov plasman u uobičajenim brzinama štampe. Revolucionarni i-Pulse sistem omogućava brze ispise visokog kontrasta i trajne poruke ispisane u nekoliko redova pri najvećim mogućim brzinama.

test23-product

Ax150i

Revolucionarno rešenje koje se prilagođava Vašim potrebama

Nova generacija inkjet tehnologije nudi značajne pogodnosti u smislu potrošnje mastila, preciznosti ispisa na tradicionalno velikim brzinama štampe. Ovaj sistem nazivamo i-Pulse i to je deo naše vodeće ink jet tehnologije. Razlog zašto je Ax jednostavan i lak za održavanje je i i-Tech modul koji se može lako promeniti za manje od 10 minuta što značajno skraćuje vreme zastoja proizvodne linije. Kada se sve sabere, štedi i vreme i novac. CleanFill tehnologija i označavanje bojama (colour-coded) eliminišu rizik od izlivanja i stvaranja nereda dok fleksibilan i jednostavan rad upotpunjuje QuickStep softver.

Ax350i

Pomera granice u oblasti kodiranja i markiranja

Dizajniran za najzahtevnije aplikacije, vodeći predstavnik nove generacije inkjet tehnologije. Brz ispis poruke i više redova štampe pri najvećim mogućim brzinama uz smanjenje broja odbačenih proizvoda zbog lošeg kvaliteta štampe i optičkog prepoznavanja koda. Jednostavna integracija u postojeće proizvodne linije, novi i-Pulse sistem podržava rad i u najzahtevnijim uslovima, uključujući sterilizaciju. Visoki kontrast, trajni zapisi kodova dostupni u crnoj, plavoj, žutoj, crvenoj i beloj boji će biti jasni i čitljivi, dizajnirani da zadovolje sve međunarodne usklađenosti.

Ax550i

Preciznost i fleksibilnost od štampača za sva okruženja

Ovaj robustan i fleksibilan štampač obezbeđuje ispis poruka u visokoj rezoluciji i u nekoliko redova štampe čak i u najzahtevnijim radnim uslovima. Njegovo kućište izrađeno od nerđajućeg čelika nije samo mehanička zaštita od prašine već i zaštita od vodenog mlaza tokom pranja i čišćenja. Takođe, obezbeđen je najviši kvalitet štampe velike količine podataka pri velikim brzinama. Svi odštampani kodovi su optimizovani za mašinsko čitanje (MRC) i optičko prepoznavanje (OCR).

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti