Lasersko kodiranje i obeležavanje

Dizajniran da isporučuje jasne, čitljive i postojane kodove za aluminijumske limenke i sa IP65 ratingom.

Domino F720i fiber laser

Najnoviji dodatak ediciji dokazanih  kompaktnih fiber lasera visokih perfomansi. Dizajniran da isporučuje jasne, čitljive i izdržljive kodove za aluminijumske limenke i sa IP65 ratingom, F720i optički laserski uređaj je posebno pogodan za izdržavanje strogih proizvodnih okruženja i zahteva za visokim brzim kodiranjem limenki.

Domino F720i Fiber laser

Mogućnost isporuke visokokvalitetnih kodova pri linijskim brzinama od 600 m/min. Jedinstvena 3D koncentracija moći može postići ovakvu vrstu superiornog kodiranja putem optičkih laserskih markera sa kratkim i intenzivnim impulsima, što značajno povećava brzinu obeležavanja, a takođe rezultira visokom rezolucijom čak i na najizazovnijim površinama, kao što je konkavna površina dna konzerve. Domino F-serija, kompaktni laseri su fleksibilni na više načina: Nova i-Tech glava za skeniranje je manja i bolje podesiva, što omogućava laserima F-serije instalaciju i u najograničenijim uslovima. Nova verzija sa IP65 dizajnom osigurava bolju zaštitu instalacijama u grubom okruženju. Fleksibilno povezivanje i jednostavan interfejs sada omogućuje kontrolu F-serije sa bilo koje pozicije. Laseri F-serije proizvode neograničen broj linija teksta u bilo kojoj orijentaciji i u mnogobrojnim fontovima i veličinama. Podjednako su pogodni za grafike i 2D datamatrix kodove. Svi tipovi kodova se trajno apliciraju na širokom spektru materijala od sporijih do brzih proizvodnih linija.

Više fleksibilnosti i jednostavnija integracija

Sposobnost integracija i implementacije su izuzetno bitni, zbog čega je ovaj laser kompaktniji odnosno manjih dimenzija. Kako bi se stvorio modularan dizajn komponente su razdvojene, čime se postiže jednostavna instalacija lasera F-serije.

Zaštita i pouzdanost na vrhunskom nivou

Opciona IP65 verzija doprinosi zaštiti laserske cevi bez  kompromisa  sa  ukupnom  veličinom. Njegova konstrukcija od aluminijuma i nerđajućeg čelika obezbeđuje dugotrajne performanse i u najtežim okruženjima. Kada govorimo o pouzdanosti opreme, mora se spomenuti robusni  kontroler. On čuva podatke poruka bez potrebe za hard diskom, na taj način minimizujući broj pokretnih delova u celom sistemu. On se takođe može skloniti ispod proizvodne linije, na udaljenoj poziciji od lasera ili na rack, čime se smanjuje mogućnost za slučajna oštećena. Pouzdani novi dizajn sa povećanom zaštitom svih delove F-serije, čini ga pouzdanim izborom za svako proizvodno okruženje.Možda ste zainteresovani za sledeće proizvode?