09. jun 2022.

Elmed doo dobitnik priznanja za poseban doprinos razvoju privrede Južnobačkog okruga

Privredna komora Srbije – Regionalna komora Južnobačkog okruga nagradila je privredna društva i poslovne lidere koji su se istakli radom, posvećenošću i rezultatima u 2021. godini.

Kompanija Elmed doo iz Temerina zvanično je dobitnik nagrade za poseban doprinos razvoju privrede Južnobačkog okruga za 2021. godinu.

Na svečanoj dodeli na kojoj je prisustovao veliki broj kompanija iz Vojvodine, drago nam je da je upravo nama pripalo ovo priznanje, koje je ispred kompanije Elmed, u utorak 7. juna, primio naš CEO Ivan Crnojević.

Elmed dobitnik nagrade PKS za poseban doprinos privredi

Nagradu je uručila direktorica RPK Južnobačkog upravnog okruga Olivera Simović, a svečanoj dodeli su prisutvovali i Milan Novaković, načelnik Južnobačkog upravnog okruga i Nermina Ljubović, direktorica Direktorata za parlament privrednika Privredne komore Srbije.

Ponosni smo što smo nosilac ovako značajnog priznanja i što je prepoznata naša posvećenost radu i donošenju inovacija na tržištu industrijskog obeležavanja uz neprestan rad na unapređenju poslovanja.

Možemo više!

Nagrada za kompaniju Elmed doo

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti