Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider

Вести

Домино ви го претставува новото решение за дигитално печатење

Hовото решение за дигитално печатење на целата површина на Б2 формат.

Подетално arrow
Понуда на нов бренд – “GERNEP”

ЕЛМЕД ја прошири својата понуда како застапник за германската компанија GERNEP која што е светски лидер во производс...

Подетално arrow
Новини во обележување на јајца за консумирање

DOMINO системите за кодирање и маркирање можат во потполност да се интегрираат со MOBA и SANOVO сортирките кој што се корис...

Подетално arrow
Домино го престави новото мастило за обележување на шишиња

DOMINO уште еднаш ја потврди својата лидерска позиција во областа на индустриско обележување на производи со воведув...

Подетално arrow
Домино го престави првиот i-Tech Print & Apply систем

DOMINO додатно ја прошири својата палета на производи со претставување на новиот M230i систем за печатење и автоматско ...

Подетално arrow
we offer

Креативни идеи

Нашиот тим е спремен во секое време да ви понуди решенија кој ќе Ви помогнат во унапредувањето на производствениот процес

Сигурност

Безбедноста и сигурноста се наши најјаки карактеристики.

24/7 подршка

Сервисниот тим е секогаш спремен за да одговори на секое ваше питање што е можно поскоро.

Наши партнери

Domino Loma Systems Sisma FT System Telesis Toshiba Wiedenbach Lake Image Systems Trojanlabel Armor Anser Reiner Zebra Valco Melton Comarme Rotech