Coding Zone

Zakoracite u svet kodiranja

Kao neosporni lider na tržištu i eksluzivni zastupnik vodećih svetskih brendova u oblasti industrijskog obeležavanja ovim novitetom smo se maksimalno potrudili da uz mimimalan utrošak Vašeg dragocenog vremena, na jednom mestu prezentujemo širok spektar rešenja i primene različitih tehnologija u pogledu obeležavanja kao što su kontinualni ink jet, thermal ink jet, thermal transfer, laserska tehnologija, Print & Apply, automatsko apliciranje samolepljivih etiketa, rešenja za štampu na transportnim kutijama i još mnogo toga.

Pogledajte virtuelnu turu Coding Zone

Domino Ax150i

Revolucionarno rešenje koje se prilagođava Vašim potrebama

Nova generacija inkjet tehnologije nudi značajne pogodnosti u smislu potrošnje mastila, preciznosti ispisa na tradicionalno velikim brzinama štampe. Ovaj sistem nazivamo i-Pulse i to je deo naše vodeće ink jet tehnologije. Razlog zašto je Ax jednostavan i lak za održavanje je i i-Tech modul koji se može lako promeniti za manje od 10 minuta što značajno skraćuje vreme zastoja proizvodne linije. Kada se sve sabere, štedi i vreme i novac. CleanFill tehnologija i označavanje bojama (colour-coded) eliminišu rizik od izlivanja i stvaranja nereda dok fleksibilan i jednostavan rad upotpunjuje QuickStep softver.

Domino Ax350i

Pomera granice u oblasti kodiranja i markiranja

Dizajniran za najzahtevnije aplikacije, vodeći predstavnik nove generacije inkjet tehnologije. Brz ispis poruke i više redova štampe pri najvećim mogućim brzinama uz smanjenje broja odbačenih proizvoda zbog lošeg kvaliteta štampe i optičkog prepoznavanja koda. Jednostavna integracija u postojeće proizvodne linije, novi i-Pulse sistem podržava rad i u najzahtevnijim uslovima, uključujući sterilizaciju. Visoki kontrast, trajni zapisi kodova dostupni u crnoj, plavoj, žutoj, crvenoj i beloj boji će biti jasni i čitljivi, dizajnirani da zadovolje sve međunarodne usklađenosti.

Domino M230i

Fleksibilna u zadovoljenju svih Vaših potreba za štampom etiketa

Posebno namenjena za identifikaciju i etiketiranje jediničnih i zbirnih pakovanja na proizvodnoj liniji

Ovakvi sistemi za štampanje/etiketiranje, jednostavno se integrišu na proizvodne linije zahvaljujući svojoj kompaktnosti i modularnosti, bila to nova instalacija ili zamena postojeće opreme.

Print&Apply sistemi M-serije za štampanje i automatsko apliciranje etiketa osiguravaju ispunjenje svih industrijskih zahteva u pogledu sledljivosti, obeležavanja i identifikacije proizvoda, transportih pakovanja i paleta.

 

CAB Squix6

Robusna konstrukcija i visoka pouzdanost u najzatevnijim uslovima

CAB je jedan od globalnih lidera u proizvodnji štampača etiketa visokih performansi, pouzdanosti i kvaliteta. Mašine iz njihovog proizvodnog programa su namenjene kako malim tako i industrijskim korisnicima, transportnim i logističkim centrima... Glavna karakteristika CAB štampača je robusna konstrukcija i visoka pouzdanost čak i u najzahtevnijim uslovima eksploatacije. Velike integracijske mogućnosti su rezultovale širokom rasprostranjenošću CAB štampača etiketa u celom svetu.

Herma 500

Velike integracijske mogućnosti i brzina uz kvalitet najvišeg nivoa

Novorazvijena glava za etiketiranje HERMA 500 je jedinstveno rešenje na svetu po pitanju integracijskih mogućnosti, fleksibilnosti i upotrebljivosti. Sve ovo je postavilo nove standarde u oblasti etiketiranja. Mogućnost daljinskog pristupa, brzina (200 m/min), pouzdanost - sve ovo uz maksimalnu fleksibilnost i kvalitet najvišeg nivoa.

Domino D120i

CO2 Laser  

Male stvari mogu da naprave veliku razliku

Optimalna kombinacija malih karaktera i velikih benefita
D-serija CO2 laseri u rasponu snage od 10 W, 30 W i 60 W zadovoljavaju sve potrebe kodiranja na širokom spektru materijala, za linije malih i velikih brzina, za ispis osnovnih i kompleksnih kodova.

D-serija postiže fleksibilnost pomoću male i-Tech glave za skeniranje, koja je povezana na lasersku cev uz mogućnost više pozicija za montažu. Glava za skeniranje može se rotirati za 90 stepeni i sa integrisanim montažnim šinama omogućava instalaciju D-serije lasera na većinu ograničenih pozicija.

Universal Robots UR3e

Universal Robots UR3e je ultra lagan, kompaktan industrijski kolaborativni robot, idealan za primenu na radnim površinama. Njegov dizajn, koji je u male gabarite uspeo da integriše multifunkcionalnost i mogućnost nadogradnje najsavremenijim alatima, čini ga idealnim za rad unutar CNC mašina ili u skučenim radnim prostorima. 

Ovaj kobot je težak samo 11,3 kilograma i sposoban je da manipuliše teretima do 3kg.


Zakazivanje prezentacije

Captcha

Naši partneri

Domino Herma Loma Systems Sisma Antares Vision Group Finpac Gernep CDa Universal Robots Comarme Telesis Toshiba Cab Sato Wiedenbach Lake Image Systems Armor Anser Reiner Zebra Kraus Maschinenbau GmbH Valco Melton Sollau