Coding Zone

Zakoračite u svet kodiranja

Kao neosporni lider na tržištu i eksluzivni zastupnik vodećih svetskih brendova u oblasti industrijskog obeležavanja ovim novitetom smo se maksimalno potrudili da uz mimimalan utrošak Vašeg dragocenog vremena, na jednom mestu prezentujemo širok spektar rešenja i primene različitih tehnologija u pogledu obeležavanja kao što su kontinualni ink jet, thermal ink jet, thermal transfer, laserska tehnologija, Print & Apply, automatsko apliciranje samolepljivih etiketa, rešenja za štampu na transportnim kutijama i još mnogo toga.

Domino Ax150i

Revolucionarno rešenje koje se prilagođava Vašim potrebama

Nova generacija inkjet tehnologije nudi značajne pogodnosti u smislu potrošnje mastila, preciznosti ispisa na tradicionalno velikim brzinama štampe. Ovaj sistem nazivamo i-Pulse i to je deo naše vodeće ink jet tehnologije. Razlog zašto je Ax jednostavan i lak za održavanje je i i-Tech modul koji se može lako promeniti za manje od 10 minuta što značajno skraćuje vreme zastoja proizvodne linije. Kada se sve sabere, štedi i vreme i novac. CleanFill tehnologija i označavanje bojama (colour-coded) eliminišu rizik od izlivanja i stvaranja nereda dok fleksibilan i jednostavan rad upotpunjuje QuickStep softver.

Domino Ax350i

Pomera granice u oblasti kodiranja i markiranja

Dizajniran za najzahtevnije aplikacije, vodeći predstavnik nove generacije inkjet tehnologije. Brz ispis poruke i više redova štampe pri najvećim mogućim brzinama uz smanjenje broja odbačenih proizvoda zbog lošeg kvaliteta štampe i optičkog prepoznavanja koda. Jednostavna integracija u postojeće proizvodne linije, novi i-Pulse sistem podržava rad i u najzahtevnijim uslovima, uključujući sterilizaciju. Visoki kontrast, trajni zapisi kodova dostupni u crnoj, plavoj, žutoj, crvenoj i beloj boji će biti jasni i čitljivi, dizajnirani da zadovolje sve međunarodne usklađenosti.

Domino M230i

Fleksibilna u zadovoljenju svih Vaših potreba za štampom etiketa

Posebno namenjena za identifikaciju i etiketiranje jediničnih i zbirnih pakovanja na proizvodnoj liniji

Ovakvi sistemi za štampanje/etiketiranje, jednostavno se integrišu na proizvodne linije zahvaljujući svojoj kompaktnosti i modularnosti, bila to nova instalacija ili zamena postojeće opreme.

Print&Apply sistemi M-serije za štampanje i automatsko apliciranje etiketa osiguravaju ispunjenje svih industrijskih zahteva u pogledu sledljivosti, obeležavanja i identifikacije proizvoda, transportih pakovanja i paleta.

 

CAB Squix6

Robusna konstrukcija i visoka pouzdanost u najzatevnijim uslovima

CAB je jedan od globalnih lidera u proizvodnji štampača etiketa visokih performansi, pouzdanosti i kvaliteta. Mašine iz njihovog proizvodnog programa su namenjene kako malim tako i industrijskim korisnicima, transportnim i logističkim centrima... Glavna karakteristika CAB štampača je robusna konstrukcija i visoka pouzdanost čak i u najzahtevnijim uslovima eksploatacije. Velike integracijske mogućnosti su rezultovale širokom rasprostranjenošću CAB štampača etiketa u celom svetu.

Herma 500

Velike integracijske mogućnosti i brzina uz kvalitet najvišeg nivoa

Novorazvijena glava za etiketiranje HERMA 500 je jedinstveno rešenje na svetu po pitanju integracijskih mogućnosti, fleksibilnosti i upotrebljivosti. Sve ovo je postavilo nove standarde u oblasti etiketiranja. Mogućnost daljinskog pristupa, brzina (200 m/min), pouzdanost - sve ovo uz maksimalnu fleksibilnost i kvalitet najvišeg nivoa.

Domino D120i

CO2 Laser

Laser  Male stvari mogu da naprave veliku razliku

Optimalna kombinacija malih karaktera i velikih benefita
D-serija CO2 laseri u rasponu snage od 10 W, 30 W i 60 W zadovoljavaju sve potrebe kodiranja na širokom spektru materijala, za linije malih i velikih brzina, za ispis osnovnih i kompleksnih kodova.

D-serija postiže fleksibilnost pomoću male i-Tech glave za skeniranje, koja je povezana na lasersku cev uz mogućnost više pozicija za montažu. Glava za skeniranje može se rotirati za 90 stepeni i sa integrisanim montažnim šinama omogućava instalaciju D-serije lasera na većinu ograničenih pozicija.

Universal Robots UR3e

Universal Robots UR3e je ultra lagan, kompaktan industrijski kolaborativni robot, idealan za primenu na radnim površinama. Njegov dizajn, koji je u male gabarite uspeo da integriše multifunkcionalnost i mogućnost nadogradnje najsavremenijim alatima, čini ga idealnim za rad unutar CNC mašina ili u skučenim radnim prostorima. 

Ovaj kobot je težak samo 11,3 kilograma i sposoban je da manipuliše teretima do 3kg.

Coding Zone Video

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti