02. dec 2020.

Humanitarni turnir u kuglanju

Šta je bila naša ideja prilikom pokretanja takmičenja u kuglanju?

U februaru ove godine, organizovali smo takmičenje u kuglanju čiji je cilj bio sakupljanje novca u humanitarne svrhe na kojem smo zajedno sa zaposlenima sakupili 200.000 dinara.

Posle nekoliko predloga kome ćemo nameniti, odlučili smo se da to bude Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku. Pozvali smo ih i pitali šta im je najpotrebnije.  Koordinator stručnog rada, Olivera Abut Uglješić nam je pomogla da realizujemo našu ideju.

Cilj kompanije Elmed, zajedno sa zaposlenima bio je da zajedničkim snagama sakupimo određenu sumu novca koja će biti dovoljna da se obezbedi ono što je njima najpotrebnije.

Iako nas je situacija sa covid-19 malo usporila, uspeli smo da u više navrata isporučimo pakete. Bez obzira na situaciju, svi smo zajedno u tome učestvovali.

Zadovoljna lica mladih ljudi, učinila su da naše srce bude ispunjeno.

Koliko im je značio ovaj gest, dovoljno govori to da su nam zaposleni srdačno zahvalili u svoje ime kao i u ime sve dece koja borave u tom domu.

Svaka akcija ovog tipa je važna ne samo zbog materijalne pomoći već i zbog jačanja zajedništva i razvoja solidarnosti. Zahvaljujemo se svim kolegama i ponosni smo na naš kolektiv koji je organizovao ovaj humanitarni događaj.

Saznanje da ste nekome makar malo pomogli, budi osećaj ispunjenosti i ljubavi. Iskreno zadovoljstvo svih koji su učestvovali u ovoj akciji je prava nagrada za sve nas.

Elmed-možemo više

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti