29. maj 2024.

Korak napred: Ivan Crnojević je od sada CEO i Elmed Albanije i Kosova

Sa velikim uzbuđenjem objavljujemo da će upravljanje našim firmama u Albaniji i na Kosovu, sada biti pod proaktivnim vođstvom gospodina Ivana Crnojevića. Ova odluka je doneta kako bismo unapredili naše operacije i osigurali bolju koordinaciju i usklađenost naših aktivnosti u regionu.

Ivan i njegov tim su već pokazali izuzetnu stručnost u upravljanju naših poslova u Srbiji, Bosni i Hercegovini, koju je Ivan preuzeo pre 2 godine i Crnoj Gori, i verujemo da će ova odluka doprineti boljim rezultatima i ukupnoj efikasnosti u Albaniji i na Kosovu. Kao i da će dovesti do uticajnijeg i jačeg regionalnog pristupa, što će na kraju biti od koristi svim našim timovima i kompaniji u celini, jer sada Elmed grupa ima jedinstveno upravljanje u celom regionu.

Takođe, ova odluka će biti korisna i za naše klijente. Oni će moći da dobiju bolju uslugu i tehničku podršku kako bi unapredili svoje proizvodne procese.

Svaki naš strateški potez oko Elmed jedinica širom Balkana je povučen da unapredimo kvalitet naših usluga i ponudimo izvanredna rešenja koja su rađena po specifičnom zahtevu kupaca za naše postojeće i buduće partnere. 

Spremite se za nove uspehe, jer mi zaista možemo više! :)

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti